2012-04-20 18:20:07
Φωτογραφία για Ο Μπέζος κατεβαίνει στην πολιτική
(του Φίλιππα Σαρρή)

Οι εκλογές της 6ης Μαϊου, περισσότερο ενδεχομένως από άλλες αναμετρήσεις του παρελθόντος, φαίνεται ότι θα χαρακτηριστούν από την απόφαση πολλών ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων, να δηλώσουν υποψηφιότητα με κομματικούς σχηματισμούς. Κυρίως, νεότευκτους.

Ένα εξόχως χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο γνωστός και σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο Γιάννης Μπέζος βέβαια δεν έχει ελπίδες εκλογής, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση του ψηφοδελτίου, η συμμετοχή του ωστόσο στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, δείχνει ότι επιθυμεί να συνδράμει ενεργά, και ταυτόχρονα αφήνει παράθυρο… ενδιαφέροντος για το μέλλον.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, επικεφαλής τέθηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Σπύρος Λυκούδης
. Δεύτερος είναι ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου, τρίτος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Νίκος Δεμερτζής, τέταρτη η ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου, πέμπτος ο αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, έκτη η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου, έβδομος ο Γιάννης Μπέζος, όγδοη η δημοσιογράφος Αθηνά Γκόρου, ένατη η φιλόλογος Ράνια Πολυκανδριώτη, δέκατος ο οικονομολόγος Σάκης Παπαθανασίου, ενδέκατος ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθεοδώρου και δωδέκατος ο μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος Σταύρος Λιβαδάς.
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ