2012-04-20 17:15:07
Φωτογραφία για Πάντως δεν τα έβαψαν όλοι μαύρα...
Δεν στεναχωρήθηκαν όλοι στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση του Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία, αφού από χθες υπάρχει κάποιος που πανηγυρίζει γιατί ήθελε να φύγει ο Ισπανός!

Συννεφιασμένη Πέμπτη ήταν η χθεσινή για τον Ολυμπιακό, λόγω της αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε από το τιμόνι της ομάδας. Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέχρι τον τελευταίο οπαδό υπήρχε μια απογοήτευση για την απόφαση του Βάσκου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Υπάρχει πάντως και κάποιος που σίγουρα θα …ξεφύσηξε ανακουφισμένος στο άκουσμα της είδησης ότι ο Βαλβέρδε δεν θα είναι κάτοικος Πειραιά από τη νέα σεζόν. Κάποιος που από την πλευρά του ίσως και να έχει δίκιο να χαίρεται με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Έχει "φάει" άλλωστε τρελό …καψώνι και εξορία από τον τεχνικό του Ολυμπιακού και τώρα ξέρει ότι οι πόρτες για την επιστροφή του άνοιξαν διάπλατα!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Κώστα Μήτρογλου! Τον επιθετικό που ύστερα από δύο "άκυρα" από τον Βαλβέρδε, θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να καθιερωθεί. Αυτός ήταν ανέκαθεν ο μεγάλος του στόχος, αλλά όσο ο Βάσκος κρατούσε τα …κλειδιά στου Ρέντη, το ερυθρόλευκο μέλλον του Μητρο-γκόλ θα παρέμενε αβέβαιο.


Ακόμη και μετά από αυτή την εκπληκτική σεζόν στο Περιστέρι, ο νεαρός επιθετικός δεν ένιωθε καθόλου σίγουρος ότι ο Βαλβέρδε θα του έδινε ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Τώρα, βέβαια, μάλλον θα χαμογελάει, αφού με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία νιώθει σίγουρος ότι η …περιπλάνησή του τελείωσε. Σε Πανιώνιο και Ατρόμητο έκανε πράγματα και θαύματα, αλλά ήρθε η ώρα να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα. Και χωρίς Ερνέστο, αυτό θα γίνει πιο εύκολα www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ