2012-04-20 14:00:29
Φωτογραφία για Σπίτι τους λόγω... ποιότητας!
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζί με τον Φερέιρα αποφάσισαν να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο της Παιανίας πριν το ματς με τον Παναιτωλικό λόγω ποιότητας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε αποφασίσει πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης να μην κοιμηθούν οι παίκτες του στην Παιανία για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό λόγω έλλειψης ποιότητας στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του τριφυλλιού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη σημερινή προπόνηση το συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές του και αυτοί ζήτησαν να αποσυρθούν στα σπίτια τους. Ετσι και έγινε. Ο Φερέιρα, πάντως, τους είπε πως  αυτό θα συμβεί κόντρα στον σύλλογο του Αγρινίου και θα δουν στη συνέχεια, αφού τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ο Φερέιρα έβλεπε πως η ποιότητα διαμονής των παικτών του δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και για αυτό το λόγο τους πρότεινε να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Πάντως, δεν υπάρχει καμία περίπτωση αντίδρασης προς τους μετόχους από τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Πηγή:  www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ MAC  TON MAΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ MAC TON MAΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ
Γιατί δηλώνω παρών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί δηλώνω παρών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ