2012-04-20 12:06:21
Φωτογραφία για Θάσος -Έκλεβε και πετρέλαιο η σπείρα των Βουλγάρων
Τις τέσσερις έφτασαν οι συλλήψεις για τις κλοπές σε αποθήκες της Θάσου και της Καβάλας, πίσω από τις οποίες κρυβόταν σπείρα Βουλγάρων κακοποιών. Οι δράστες είχαν… αδυναμία στο ελαιόλαδο και τα μη ηλεκτρικά εργαλεία, αλλά δεν άφησαν στα θύματά τους ούτε το πετρέλαιο που φύλαγαν!

Η εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στην Καβάλα έναν 39χρονο Βούλγαρο τη στιγμή που.... ξεφόρτωνε από το Ι.Χ. φορτηγάκι του 52 μεταλλικά δοχεία με ελαιόλαδο, ένα ηλεκτρικό εργαλείο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα τρία ηλεκτρικά εργαλεία. Ο δράστης ομολόγησε ότι μαζί με τρεις ομοεθνείς του είχε διαρρήξει την αποθήκη του ελαιουργικού συνεταιρισμού στη Θάσο.

Ένας 46χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην Καβάλα και οι υπόλοιποι δυο ηλικίας 35 και 18 χρόνων έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών το επόμενο πρωί. Στα σπίτια τους βρέθηκαν άλλα 150 μεταλλικά δοχεία με ελαιόλαδο, 260 λίτρα πετρελαίου, 13 ηλεκτρικά εργαλεία, δύο γεννήτριες, μία ηλεκτρική συσκευή, μία φιάλη οξυγόνου και διάφορα εργαλεία που είχαν κλέψει από το συνεταιρισμό και μια αποθήκη σε χωριό της Καβάλας. Οι τέσσερις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.
Π/Θ
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ