2012-04-20 11:30:03
Φωτογραφία για «Μπορούμε 1η θέση στα πλέι οφ»
Για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα και τον στόχο που έχει θέσει η Ένωση για πρωτιά στα πλέι οφ μίλησε ο Γιώργος Αλεξόπουλος.

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει ως στόχο την πρώτη θέση στα πλέι οφ, ένας στόχος που ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Γιώργος Αλεξόπουλος, πιστεύει ότι είναι εφικτός. Επίσης, σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού αναφέρθηκε και στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα, τονίζοντας πως οι Δραμιανοί έχουν κάνει υπερποσπάθεια φέτος και – παρά τη βαθμολογική τους θέση – τιμώρησαν όποια ομάδα τους υποτίμησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ακόμη ένα ματς για να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική περίοδο, πριν παίξουμε στα πλέι οφ. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε χαλαρώσει. Θα πάμε σοβαροί κόντρα στη Δόξα, αντάξιοι της ιστορίας της ΑΕΚ και φυσικά υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να θέλουμε τους βαθμούς της νίκης, αφού μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία εν όψει των πλέϊ οφ. Η Δόξα έχει ένα αξιόμαχο σύνολο, έχει παρουσιάσει μια καλή ομάδα και τα παιδιά εκεί έκαναν υπερπροσπάθεια παίζοντας Κυριακή – Τετάρτη και όποιος την υποτίμησε της παρουσίασε κινδύνους.


Τα πλέϊ οφ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ευελπιστώ ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και συγκεντρωμένη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι εφικτός στόχος η 1η θέση στα πλέϊ οφ. Αν είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως ξέρουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα πλέι οφ των τελευταίων ετών».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η επέλαση των Ultrabooks
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η επέλαση των Ultrabooks
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ