2012-04-20 03:50:14
Φωτογραφία για Μπουτάρης: Πρόταση για τους παράνομους μικροπωλητές
Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", κανείς δεν μπορεί να διακόψει τον κύριο Μπουτάρη ακόμα και αν κάποιος θέλει του κάνει μια ευγενική ερώτηση. Όμως το κύριο θέμα που προκύπτει είναι η πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, η οποία θα λύσει το πρόβλημα των παράνομων μικροπωλητών!

Ποια είναι αυτή η πρόταση; Πολύ απλά να τους βελτιώσουμε την εμφάνιση, προτρέποντας τους να ντύνονται πιο όμορφα! Ναι καλά ακούσατε! Η λύση στο πρόβλημα του παρεμπορίου και της κατάληψης ολόκληρων πεζοδρομίων από τους παράνομους μικροπωλητές, είναι να τους ντύσουμε καλύτερα! Και ενώ η δημοτική αστυνομία έβαζε πρόστιμα στους πατατοπαραγωγούς, που πουλούσαν φθηνά τα προϊόντα τους για να βοηθήσουν τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες, οι παράνομοι μικροπωλητές μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι ότι θέλουν!

Τώρα που φτιάχνει ο καιρός, κάντε μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Θα διαπιστώσετε ότι ολόκληρη η παλιά παραλία είναι καλυμμένη από τους πάγκους των παράνομων "καταστημάτων"... Και έχοντας από τη μια αυτά και από την άλλη τον ποδηλατόδρομο, ο λιγοστός χώρος που απομένει προκαλεί τέτοιο συνωστισμό.. που να είστε σίγουροι ότι θα κάνει τη βόλτα σας εφιάλτη... Μήπως να προτείνει ο κύριος Μπουτάρης και τη θέσπιση εισιτηρίων, που θα επιτρέπουν σε ορισμένο αριθμό ατόμων κάθε φορά, τη βόλτα στην παραλία..; Λέμε τώρα...
apaixtoi.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μεγάλη σφαγή… στο ΧΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μεγάλη σφαγή… στο ΧΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ