2012-04-19 21:49:44
Φωτογραφία για ΣΤΙΛΙΤΣ: ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΜΟ
Η μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού μεγαλώνει συνέχεια και καθημερινά προστίθονται ονόματα σε αυτή! Ανάμεσά τους βρίσκεται και το όνομα του Σεμίρ Στίλιτς της Λεζχ Πόζναν, ο οποίος μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και το μέλλον του.

Το όνομά του Βόσνιου μέσου "παίζει" δυνατά τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό, οι Πολωνοί τον στέλνουν στο Λιμάνι, ενώ τα σενάρια λένε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν παρακολουθήσει τον Σεμίρ Στίλιτς αρκετές φορές τόσο με την Εθνική Βοσνίας όσο και με τη Λεχ Πόζναν έχοντας αποκομίσει θετικές εντυπώσεις.

Ο 24χρονος μέσος είναι το πρόσωπο των ημερών στην πατρίδα του, μιας και το μέλλον του δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στην Πολωνία και σε συνέντευξή του τόνισε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση
. Υπάρχουν ομάδες που με έχουν παρακολουθήσει και είναι τιμητικό για μένα αν ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλο κλαμπ και κίνητρο για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, συμμετέχει διαρκώς στην Ευρώπη και είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν και άλλες ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα. Το μέλλον θα δείξει και πιστεύω πως σύντομα θα γνωρίζω τι θα γίνει...» τόνισε ο Στίλιτς.

Ο Βόσνιος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο τρεις ομάδες της Μπουντεσλίγκα έχουν κάνει ήδη κρούση, ενώ και ο ίδιος φέρεται να προτιμά την Γερμανία λόγω οικογένειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ