2012-04-19 21:08:01
Φωτογραφία για Παρών ο Κρστιτς στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης!
Όπως γνωστοποίησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νέναντ Κρστιτς δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο αριστερό του πόδι και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, όντας παρών και στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης!

Το σίριαλ Νέναντ Κρστιτς τελικά θα έχει αίσιο τέλος, όπως όλα δείχνουν... Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σέρβος σέντερ θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας.

Το μοναδικό παιχνίδι που αναμένεται να χάσει ο Νέναντ Κρστιτς είναι αυτό της Παρασκευής με αντίπαλο την Κράσνιε Κρίλια, κάτι που σημαίνει ότι θα ενισχύσει κανονικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο επερχόμενο Final-4 της Πόλης!

Το όλο "θέμα" με το σπασμένο δάκτυλο που ξεκίνησε από την γνωστοποίηση της υπόθεσης μέσω του Twitter του Κρστιτς, φαίνεται πως δεν υφίσταται.

Όπως, επιβεβαίωσαν οι φημισμένοι τραυματολόγοι Αντρέι Κορόλεφ και Αντρέι Καρντάνοφ δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του ποδιού και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το Final-4 της Ευρωλίγκας. Άλλωστε, στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει στις επόμενες ημέρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ