2012-04-19 19:35:46
Φωτογραφία για Ο Θοδωρής Δρακάκης μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του
Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε στο περιοδικό ΟΚ ο Θοδωρής Δρακάκης. Μαζί του στη συνέντευξη και οι γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Άντρια και η γυναίκα του Δήμητρα.

«Η περιπέτεια που πέρασα με την υγειά μου μας έδεσε ακόμη περισσότερο σαν οικογένεια. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, αλλά αναστατωθήκαμε πολύ και περισσότερο η κόρη μου η Άντρια που τότε έδινε εξετάσεις. Δεν μου έδειξε ότι στεναχωρήθηκε ή ότι ανησυχεί και προσπαθούσε να είναι χαρούμενη και να με στηρίζει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η κόρη του Άντρια συμπληρώνει: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα τι έχει δεν μου πέρασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο από το μυαλό ότι δεν θα ξεπεράσει. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου αλλά ποτέ δεν έκλαψα μπροστά τους».

Ενώ η γυναίκα του Δήμητρα καταλήγει: «Δεν είναι λίγο να σου λένε ότι ο άνδρας σου έχει καρκίνο. Αλλά ποτέ δεν έχασα την πίστη μου. Πίστευα ότι θα το ξεπερνούσε και επαληθεύτηκα. Ευτυχώς με τη βοήθεια του Θεού και του Άγιου Εφραίμ είναι όλα περαστικά και όσο κι αν σε κάποιους φανεί παράξενο αυτό που θα πω, θεωρώ ότι έγινε θαύμα”…
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ