2012-04-19 18:04:26
Φωτογραφία για Νίκος Βέρτης - Πρεμιέρα και στον γάμο;
Σίγουρα το είδος που υπηρετεί ο Νίκος Βέρτης... δεν ανήκει στις μουσικές προτεραιότητες μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν το υπηρετεί άριστα. Και από την στιγμή που καθιερώθηκε στην εγχώρια μουσική σκηνή, κερδίζει διαρκώς πόντους και θαυμαστές, «τρέφοντας» αδιάκοπα τόσο τις ανάγκες του «βασιλιά» Ήλιου στον Λέοντα, όσο και την λαϊκή «ψυχή» της Σελήνης στον Καρκίνο. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του αρκετές διακρίσεις συνεχίζει να τέρπει το κοινό με τις ερμηνείες του και η αποψινή (Πέμπτη 19 Απριλίου) πρεμιέρα στην «Fantasia» δεν μπορεί παρά να είναι μια πρώτη είδηση στον χώρο της show biz. 

Η επιτυχία του είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα και του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, ωστόσο, κόντρα στις υπερβολές αυτής της όψης, που παραπέμπει σε μια εύκολη δημοσιότητα, είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που θέλει να διακρίνεται για την δουλειά του και όχι μέσα από τις στήλες των κουτσομπολιών. Και αυτό συμβαίνει εξ αιτίας της παρουσίας τριών προσωπικών πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου (Ερμής, Αφροδίτη και Άρης) αλλά και της συνόδου Δήμητρας-Κρόνου στον Λέοντα, που τον κρατούν προσγειωμένο και πάντα κοντά στις ανάγκες της δουλειάς του.


Όσο για την προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη, είναι περίπου ένα αίνιγμα και παρά τις φήμες που κατά καιρούς κυκλοφορούν, παραμένει ακόμη εργένης, έχοντας όμως παράλληλα δει και βιώσει πολλά στον φανταχτερό κόσμο της νύχτας.  

Εδώ όμως είναι που κρύβεται η αστρολογική «είδηση». Με δεδομένη την ενεργοποίηση της γενέθλιας Αφροδίτης από τον αστρικό Ουρανό και λίαν προσεχώς από τον αστρικό Πλούτωνα, φαίνεται πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, με έναν μεγάλο έρωτα όχι μόνον να κτυπά την πόρτα του αλλά να έχει και ...απαιτήσεις! Σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται και το τετράγωνο του Πλούτωνα με την γενέθλια θέση του στον Ζυγό και δείχνει κομματάκι δύσκολο για τον ίδιο να προσπεράσει αυτόν τον «κάβο» χωρίς ούτε ένα... στεφάνι! 
astrology.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ