2012-04-19 15:17:27
Φωτογραφία για Αρνητικός για Γιουβέντους ο Νέστα
Ο Αλεσάντρο Νέστα έβαλε οριστικά τέλος στις (έντονες) φήμες περί μετακίνησής του στη Γιουβέντους, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν θα πάει στη "βέκια σινιόρα" το καλοκαίρι.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Γιουβέντους να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο απόκτησης του Νέστα, αλλά και η πρόσφατη δήλωση του Πίρλο ότι έχει μιλήσει για αυτό το θέμα με τον πρώην συμπαίκτη του, είχαν κάνει πολλούς να θεωρούν πως ο Νέστα εξετάζει πλέον σοβαρά να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, με τον 36χρονο Ιταλό κεντρικό αμυντικό να κλείνει χωρίς περιστολές την πόρτα στη Γιουβέντους, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Μίλαν.

"Για το μέλλον μου θα κοιτάξουμε στο τέλος της σεζόν. Σίγουρα δεν πάω στη Γιουβέντους, αυτό είναι σίγουρο Αυτά που έχουν γραφτεί μέχρι και σήμερα δεν είναι αληθή. Δεν έχω μάνατζερ και αν κάποιος με θέλει πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου.


Ουδείς πάντως έχει έρθει σε επαφή μαζί μου για αυτό το θέμα. Εγώ δεν έχω ανάγκη να πάω στη Γιουβέντους και αυτοί δεν έχουν ανάγκη από μένα οπότε αυτό το κεφάλαιο κλείνει εδώ".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", τρία είναι τα πιθανότερα σενάρια σχετικά με τον Αλεσάντρο Νέστα: το πρώτο είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι (τα προβλήματα στην πλάτη παραμένουν), το δεύτερο να ανανεώσει για μία ακόμα σεζόν με τη Μίλαν, χωρίς όμως να είναι βασικός, και το τρίτο να επιστρέψει στη Λάτσιο για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ