2014-03-06 15:34:24
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΝΑ... «ΔΕΣΕΙ» ΣΑΜΠΟΝΙΣ Η ΜΑΛΑΓΑ
Η Μάλαγα είναι διατεθειμένη να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον Ντομάντας Σαμπόνις, στην ύστατη προσπάθεια των Ισπανών να πείσουν τον γιο του Άρβιντας να παραμείνει στην Ουνικάχα και να αναβάλει προσωρινά το αμερικάνικο όνειρο.

Η Ουνικάχα προβληματίζεται αφού ο Ντομάντας Σαμπόνις δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας και μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή για το NCAA.

Ο ''Ντόμας'' εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα σε ηλικία έξι ετών και πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο prospect της Ουνικάχα. Οι Ισπανοί προσπαθούν να πείσουν την οικογένεια του 17χρονου Λιθουανού φόργουορντ ότι η καλύτερη επιλογή για τον μικρό είναι να παραμείνει στην Ανδαλουσία, ξεχνώντας το NCAA! Κι όλα αυτά την ώρα που το Γκονζάγκα παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σαμπόνις.

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα, εισηγήθηκε φέτος την προώθηση του Ντομάντας στην πρώτη ομάδα της Ουνικάχα
. Ο 49χρονος τεχνικός έκατσε πέρσι στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας, άκουσε για τον πιτσιρικά και επικοινώνησε με τον Άρβιντας Σαμπόνις, εξηγώντας την επιλογή του να δώσει στον νεαρό Λιθουανό μια θέση στο ρόστερ. Οι Ίβηρες έδωσαν την ευκαιρία στον ''Ντόμας'' να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ACB, στην Euroleague και το Copa del Rey. Πλέον είναι έτοιμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα, προσφέροντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στον Ντομάντας Σαμπόνις!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Opinión de Málaga, η πρόταση είναι προφορική και προβλέπει 500.000 ευρώ συν τα μπόνους. Σε αυτή την περίπτωση, ο νεαρός φόργουορντ θα παραμείνει στη Μάλαγα ως τα 21 του και στη συνέχεια θα είναι ελεύθερος να συμμετάσχει στο ντραφτ και να επιλεγεί από οποιαδήποτε ομάδα, με την Ουνικάχα να διατηρεί τα δικαιώματά του στην ACB.

Πάντως πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr" από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Σαμπόνις θα πάρει την τελική του απόφαση πριν από τις 15 Μαρτίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ