2012-04-19 12:30:10
Φωτογραφία για Υπόμνημα για... πολιτική παρέμβαση ο Άρης
Την κατάθεση υπομνήματος στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σκέφτονται οι άνθρωποι του Άρη εντός της ημέρας, στην οποία και θα καταγγέλουν πολιτική παρέμβαση.

Οι «κίτρινοι» θ' αποφασίσουν σήμερα για το αν θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, με τις καταγγελίες τους ν' αφορούν συγκεκριμένα σε παρέμβαση στο έργο των δικαιοδοτικών αθλητικών οργάνων.

Αξιοσημείωτες μάλιστα και οι δηλώσεις του Γιάννη Γρανoύζη, προέδρου της κοινωνίας μελών του Άρη, που υποστήριξε πως: «Εγώ χαίρομαι που κάποιοι άνθρωποι βγαίνουν από το παρασκήνιο, και μιλάω για τον κ. Γκαγκάτση, που δεν κατάφερε να κρυφτεί. Έβγαλε την τρέλα που έχει για τον Άρη και παρέστη για να προασπίσει τα συμφέροντα κάποιας άλλης ομάδας».

Ο λόγος φυσικά για την αντίδραση του Άρη, δεν είναι άλλος απ' την νέα ανατροπή σκηνικού που είχαμε χθες απ' την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, μετά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Π. Καρρά, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κατακυρώνεται στους Αρκάδες, ενώ του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί. Παράλληλα παρέμεινε και η τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, καθώς επίσης και το πρόστιμο, ύψους 40.000 ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ