2012-04-19 10:13:31
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Με την απαραίτητη προσοχή, αλλά και συγκέντρωση, αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τη σημερινή (19/04, 19.00, ΝΕΤ) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ και στη συνέχεια να πάνε το Σάββατο (21/04) στην Πυλαία για να ολοκληρώσουν το έργο τους αναφορικά με την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους, που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, ενώ ευελπιστεί να μη φανούν επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν πριν από το Πάσχα, κυρίως στους αγώνες με τη Σιένα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, ο "Ντούντα" περιμένει από συγκεκριμένους παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ειδικά αυτή την εποχή που μπαίνουν στην τελική ευθεία οι υποχρεώσεις τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους ερυθρόλευκους, αφού η προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες (18/04) στο ΣΕΦ, με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ