2012-04-19 01:24:32
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (0-4)
Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι όταν παίζει όπως ξέρει και μπορεί, απλώς δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα! Ανεβάζοντας κατακόρυφα «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν με εμφατικό τρόπο από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0.

Όταν αποφάσισαν να μην αφήσουν πλέον τον... αγωνιστικό χώρο να τους επηρεάζει και να συγκεντρωθούν σε αυτό που πήγαν να κάνουν πήραν αυτό που ήθελαν και έκαναν το πρώτο από τα 3 βήματα που θέλουν για να ολοκληρώσουν νικηφόρα μέχρι το τέλος της σεζόν και το νταμπλ, κάνοντας δυνατή προπόνηση ενόψει του τελικού.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Ρόι Κάρολ:Στην «πρώτη» του εμφάνιση σε ματς πρωταθλήματος, ήταν σταθερρός και φρόντισε να μην δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του, ενώ για πέμπτο φετινό του ματς με τα ερυθρόλευκα κράτησε το «μηδέν».

Βασίλης Τοροσίδης:Δεν πιέστηκε από την πλευρά του, ενώ φρόντισε να δώσει βοήθειες και στον δημιουργικό τομέα, χωρίς πάντως να κάνει κάτι ιδιαίτερο.


Αβραάμ Παπαδόπουλος:Απροσπέλαστος για άλλο ένα παιχνίδι, με μοναδικό λάθος τη φάση του 27ου λεπτού, όπου έχασε τον Βίλα, στην φάση, που ο φορ του ΠΑΣ Γιάννινα αστόχησε ανενόχλητος.

Ιβάν Μαρκάνο:Δεν είχε ιδιαίτερη πίεση αλλά και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των ερυθρόλευκων.

Χοσέ Χολέμπας:Αρκετά χιλιόμετρα και πολλές βοήθειες και στον δημιουργικό τομέα, αποτελώντας σημαντικό «στήριγμα» για τον Κέβιν Μιραλάς από τα αριστερά.

Γιάννης Μανιάτης:Έτρεξε ακατάπαυστα και είχε καταλυτικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού στο καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο.

Πάμπλο Ορμπάιθ:Πολύ καλό και μεστό παιχνίδι για άλλη μια φορά, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην ολοκληρωτική κυριαρχία του δευτέρου μέρους.

Νταβίντ Φουστέρ:Πολύ καλό παιχνίδι με ενεργό συμμετοχή στο τρίτο και τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού. Όταν αγωνίζεται στην φυσική του θέση πίσω από τον κλασικό επιθετικό αποδίδει πολύ καλύτερα.

Τζαμέλ Αμπντούν:Κατά διαστήματα έπαιξε καλά, δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του, ενώ από δική του εξαιρετική ασίστ στον Κέβιν Μιραλάς, ήρθε το πρώτο γκολ των πρωταθλητών.

Κέβιν Μιραλάς:Πολύ καλό ματς, με κίνηση, με γκολ και με ασίστ! Με ωραίο σουτ στην κίνηση άνοιξε τον δρόμο προς τα δίχτυα φτάνοντας αισίως στα 20 φετινά του γκολ και είχε συμμετοχή στο δεύτερο δίνοντας πάσα "πάρε - βάλε" στον Τζιμπούρ.

Ράφικ Τζιμπούρ:Επανήλθε δριμύτερος, σημειώνοντας δύο πολύ όμορφα γκολ, αλλά κυρίως κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα σε όλο το παιχνίδι.

Οι αλλαγές:

Γιάννης Φετφατζίδης:Πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, παίρνοντας την ευκαιρία που του δόθηκε και συνδυάζοντάς την με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Λιούμπομιρ Φέισα:Πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στις 5 του περασμένου Νοεμβρίου και βοήθησε αρκετά.

Λουϊς Ντιόγκο:Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να φανεί ουσιαστικός. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο λάθος δρόμος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο λάθος δρόμος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ