2012-04-19 00:03:07
Φωτογραφία για Λαμία: Απίστευτη απάντηση φοιτήτριας, που την έπιασαν να κλέβει!
Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας, που είναι από κωμόπολη της Φθιώτιδας, συνελήφθη σήμερα το πρωί από την αστυνομία, γιατί "πιάστηκε στα πράσα", να κλέβει... ρούχα σε κεντρικό πολυκατάστημα της Λαμίας.

Ο φακός του LamiaReport, την συνέλαβε την ώρα που οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., την έβαζαν στο περιπολικό για να την οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Το ντύσιμό της και γενικότερα το παρουσιαστικό της δεν σου έδινε σε καμία περίπτωση την εντύπωση ότι η κοπέλα αυτή θα μπορούσε να κλέψει. Κι όμως το είχε κάνει μόλις πριν σε δυο πολυκαταστήματα.

Η υπεύθυνη στο δεύτερο πολυκατάστημα όταν διαπίστωσε ότι η φοιτήτρια είχε και άλλα κλεμμένα ρούχα στην τσάντα της, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα όταν η φοιτήτρια ρωτήθηκε από την υπεύθυνη γιατί το έκανε, είπε, ότι ενώ είχε χρήματα να αγοράσει τα ρούχα, το έκανε επειδή της το είπε μια φίλη της, η οποία το κάνει πολύ συχνά και ποτέ δεν την έχουν πιάσει, αφήνοντας άγαλμα την υπεύθυνη του καταστήματος και όσους ήταν παρόντες.LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ