2012-04-18 22:38:15
Φωτογραφία για «Δική μου η ευθύνη»
«Δική μου η ευθύνη»  18/4/2012 Την ευθύνη της ήττας από τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελος Αναστασιάδης, μετά το 4-0. Ο έμπειρος τεχνικός δικαιολόγησε τους παίκτες του για τη χαλάρωση που επέδειξαν μετά τις γιορτές του Πάσχα και από τη στιγμή που απαλλάχθηκαν από το άγχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος σήμερα, γιατί η ευθύνη είναι δική μου, γιατί τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν κουράγιο 10 μέρες ακόμα. Η επιτυχία από την αποτυχία είναι τόσο κοντά που απαγορεύεται να συμβαίνει σ' εμάς. Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή με παίκτες καλύτερους από σένα, πρέπει να τρέξεις περισσότερο, να είσαι πιο πειθαρχημένος και πιο ομάδα και να αποφύγεις τα λάθη. Είχαμε δυνάμεις να το κάνουμε για ένα ημίχρονο. Μετά τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Τους είπα ότι μια μεγάλη ομάδα δεν χάνει δύο φορές και ήταν επόμενο ότι θα έρθουν για να μην ξαναχάσουν», τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια γενικά ως τώρα. Τους ζητάω πολλά περισσότερα απ' όσα οι ίδιοι μπορούσαν, αλλά δεν μπορούσα να μην τα ζητήσω. Απαγορεύεται για μένα. Αν είχαμε το παιχνίδι τη Μ. Τετάρτη ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Το δεκαήμερο που μεσολάβησε μας αποπροσανατόλισε. Υπάρχει δικαιολογία, μην σκοτώσουμε τα παιδιά, είχαν μεγάλο βάρος, πίεση και ένταση όλη τη σεζόν. Επόμενο ήταν να ξεφύγουν λίγο, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Πρέπει να το βάλουμε κι αυτό στη δουλειά μας». www.thrylos.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποχαιρετάει ο Βαλβέρδε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποχαιρετάει ο Βαλβέρδε...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ