2012-04-18 14:38:00
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ
Σε συνάντηση παλαιών και νέων στελεχών της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, από το 1974 μέχρι σήμερα, θα μιλήσει σήμερα το απόγευμα ο  Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Εν τω μεταξύ, την Τρίτη δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με τις 412 υποψηφιότητες για τις 56 περιφέρειες της χώρας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας. Στο Κιλκίς θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Συμπιλίδης όπως και ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης, όπως αναμενόταν. Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται όλοι οι διαγραμμένοι που δήλωσαν «μεταμέλεια» εκτός από την Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Στην δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος ανέφερε ότι «σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.  Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι. Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ