2012-04-18 13:58:08
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ... ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Η ονοματολογία συνεχίζεται τόσο για τον πάγκο του Ολυμπιακού όσο και της Βαλένθια στον ισπανικό Τύπο με τα δημοσιεύματα να κάνουν αναφορά στον Ολυμπιακό και στις πληροφορίες ότι έχει θέσει ως στόχο να συμφωνήσει με τον Ουνάι Έμερι για να καλύψει το κενό του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος με την σειρά του θα καλύψει το κενό στον πάγκο της Βαλένθια Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για προσπάθεια προσέγγισης του Μανουέλ Γιορέντε, του προέδρου της Βαλένθια, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ως μια ακόμη λύση για την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια.

Το αφεντικό των «νυχτερίδων» θέλει να δει στον πάγκο της ομάδας του τον Ποτσετίνο αλλά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αφού ο Ποτσετίνο έχει συμβόλαιο με την Εσπανιόλ για άλλον έναν χρόνο.

Ξεκάθαρη θέση του Γιορέντε είναι ότι δεν σκοπεύει να δώσει λεφτά για να σπάσει συμβόλαιο προπονητή για να τον μεταφέρει στη Λεβάντε. Επίσης, άλλο αρνητικό στοιχείο είναι οι απολαβές του Ποτσετίνο, που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Στο σημείο αυτό αναφέρεται ο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο και εάν αποφασίσει ο Γιορέντε να τον προσεγγίσει και επίσημα αυτό θα γίνει δίνοντάς του μόνο τα χρήματα του συμβολαίου του. Όπως, υποστηρίζουν οι Ισπανοί αυτό αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στην τελική απόφαση για την θέση του προπονητή της Βαλένθια. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ