2012-04-18 13:43:07
Φωτογραφία για Φρούτα και λαχανικά ανεβάζουν το σεξαπίλ
Θέλετε να ανεβάσετε το σεξαπίλ σας και να ενισχύσετε το ερωτικό σας προφίλ; Καταναλώστε τότε άφοβα καρότα, ροδάκινα, και δαμάσκηνα!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές μπορούν να σας κάνουν πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο, καθώς αποδείχθηκε ότι βελτιώνουν στη πράξη την εξωτερική σας εμφάνιση.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα σκούρα φρούτα και λαχανικά ενισχύουν τον κίτρινο τόνο του δέρματος, κάτι που βρέθηκε ότι είναι πιο σέξι και ερωτικό από το μαύρισμα. Οι αλλαγές του χρώματος στην όψη του δέρματος από τα σκούρα φρούτα και λαχανικά φαίνεται ότι ενισχύουν την αίσθηση της ελκυστικότητας ενός προσώπου, ανέφεραν οι ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Μπρίστολ και του St Andrews.

Τα φρούτα και τα λαχανικά που έχουν υψηλά επίπεδα των αντιοξειδωτικών καροτενοειδών αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη εμφάνιση του δέρματος.

Τα καροτενοειδή είναι υπεύθυνα για το κόκκινο χρώμα στα φρούτα και τα λαχανικά, όπως τα καρότα και οι ντομάτες. Τρώγοντας λοιπόν άφοβα φρούτα και λαχανικά, όχι μόνο προσέχετε τη σιλουέτα σας και κατ’ επέκταση την υγεία σας, αλλά και ανεβάζετε τις ερωτικές σας μετοχές… 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ