2012-04-18 09:42:04
Φωτογραφία για Συμβουλές για νεανικό δέρμα
Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό και για αυτό είναι πιο ευαίσθητο και επιρρεπές στην εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης.

Οι παράγοντες είναι πολλοί, όπως για παράδειγμα οι εκφράσεις του προσώπου που επικεντρώνονται στα μάτια, δημιουργούν τις ρυτίδες έκφρασης. Γιατί;

Λόγω της λεπτότητας του δέρματος μειώνεται εύκολα η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ το ρόλο τους παίζουν η κακή διατροφή, ο κακός τρόπος ζωής, ο ελάχιστος ύπνος, η κούραση, η έλλειψη περιποίησης του δέρματος και άλλα.

Για να βελτιώσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια ή για να προλάβετε τις φθορές του χρόνου θα πρέπει εντατικά να περιποιείστε το δέρμα γύρω από τα μάτια. Μια «έξυπνη» ενυδατική κρέμα ματιών είναι το όπλο που χρειάζεστε στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας είναι σημαντική, αν δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα πάρτε μια απλή ενυδατική κρέμα ματιών, αν όμως έχετε πρόβλημα με ρυτίδες – μαύρους κύκλους – σακούλες κάτω από τα μάτια και άλλα, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε μια κρέμα με αντίστοιχη δράση.


Η σωστή εφαρμογή της κρέμας είναι επίσης σημαντικό βήμα της περιποίησης. Ποτέ δεν πρέπει να τραβάτε το προϊόν πάνω στο δέρμα και ποτέ δεν πρέπει να το απλώνετε ακριβώς στο περίγραμμα των ματιών.

Πριν απλώσετε την κρέμα, ζεστάνετε την με τα δάχτυλα σας και απλώστε την με ταμποναριστές κινήσεις ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική (από την μύτη προς τους κροτάφους).

Ο τρόπος αυτός θα βοηθήσει την κρέμα να απορροφηθεί εύκολα και αμέσως θα νιώσετε το δέρμα πιο αναζωογονημένο.

Αφήστε την κρέμα για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια προχωρήστε με το μακιγιάζ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ