2012-04-18 08:43:17
Φωτογραφία για ΝΤΙΟΓΚΟ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ντιόγκο βρέθηκε μετά από καιρό στην αποστολή του Ολυμπιακού και ελπίζει να πάρει άλλη μία ευκαιρία και να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, ενώ απάντησε και στα σενάρια που... "κυκλοφορούν" για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος φορ του Ολυμπιακού μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" για τα όσα ακούγονται περί προτάσεων από την πατρίδα του, τονίζοντας:

«Δεν έχω καμία πρόταση από τη Βραζιλία. Σίγουρα εκεί υπάρχουν άνθρωποι που με ξέρουν και μπορούν να λένε διάφορα. Ωστόσο εγώ δεν έχω καμία πρόταση ή ενόχληση από κάποια ομάδα της πατρίδας μου, παρά τα όσα λέγονται».

Όσον αφορά το μέλλον του, το οποίο στον Ολυμπιακό λένε πως είναι αμφίβολο, αν και θα εξαρτηθεί από τον προπονητή που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν, ο Ντιόγκο ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει στο Λιμάνι:

«Θέλω να μείνω. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Μου αρέσει στον Ολυμπιακό. Έχω εξάλλου ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι για το μέλλον μου. Σκέφτομαι τον Ολυμπιακό και πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ, που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Bayern – Real Madrid 2-1 (video)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Bayern – Real Madrid 2-1 (video)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ