2012-04-17 23:02:10
Φωτογραφία για Με τέσσερις απουσίες και χωρίς Γκούντγιονσεν
Ο Νίκος Κωστένογλου, καθ' όλη τη διάρκεια της μίνι διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, σχεδόν σε κάθε προπόνηση είχε και από πέντε τραυματίες στη λίστα. Οι τέσσερις ήταν συγκεκριμένοι, με το ιατρικό επιτελείο να ελπίζει σε κάποια επιστροφή. Τελικά τίποτα δεν έγινε, με τον τεχνικό του δικεφάλου να βλέπει τους Δέλλα, Ρίκκα, Κοντοέ και Σιαλμά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Όσον αφορά τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, παρότι υπήρχε συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βρίσκεται στην αποστολή με τον Ατρόμητο, τελικά λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και της επικινδυνότητας (από άποψη δύναμης) αποφασίστηκε να μην μπει σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσει να είναι στην αποστολή με την Δόξα στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.


Η κούπα στις πρωταθλήτριες

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό πως στον αγώνα με τον Ατρόμητο, θα γίνει η απονομή στις πρωταθλήτριες Ελλάδος στο Βόλεϊ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι πριν την έναρξη του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα στη γυναικεία ομάδα βόλεϋ του συλλόγου, η οποία θα βραβευθεί από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Δημητρέλο.

Επίσης, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο international maitre της ΑΕΚ Κώστας Μουτούσης θα παίξει σκάκι με τους φιλάθλους στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ" TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Την πάτησε και το CNN
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Την πάτησε και το CNN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ