2012-04-17 20:57:08
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης-Επικεφαλής ο Ε. Βενιζέλος [video]
"Ψηφοδέλτιο νίκης" χαρακτήρισε το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Μιχάλης Παπαδάκης, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών που με επικεφάλης τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα δώσουν την εκλογική "μάχης" στις 6 Μαΐου.

Σε μια διαδικασία που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλαιότερες αντίστοιχες πανηγυρικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ, η τοπική οργάνωση έδωσε το στίγμα της ενόψει των εκλογών, επιχειρώντας να συσπειρώσει την κομματική βάση, καθώς τα μηνύματα που φτάνουν από κάθε γωνιά του νομού είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικά. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα, ενώ πολλά στελέχη δεν ενεργοποιούνται σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με συνέπεια ο πανίσχυρος εκλογικός μηχανισμός του παρελθόντος να δίνει τη θέση του σε μια οργάνωση που δίνει την αίσθηση ότι επιχειρεί να περισώσει ότι μπορεί...

Τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τόνισαν ότι για την οργάνωση τοπικά αποτελεί βαρόμετρο η κάθοδος Βενιζέλου στο Ηράκλειο την ερχόμενη Παρασκευή και η ομιλία του προέδρου του κόμματος στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο
. Μάλιστα, κάλεσαν τους ψηφοφόρους, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους αναποφάσιστους να δώσουν το παρόν στην ομιλία και να ακούσουν το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την ανασυγκρότηση της χώρας και την πολιτική πλατφόρμα ενόψει των εκλογών.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου είναι οι εξής: Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντώνης Βγόντζας, Νίκος Γιαλιτάκης, Ελένη Ινιωτάκη, Βασίλης Κεγκέρογλου, Νίκος Ξυλούρης, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μάνθος Πολιτάκης, Μαρία Σκραφνάκη, Δέσποινα Συγγελάκη, Βαγγελιώ Σχοιναράκη.
prismanews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ