2012-04-13 01:59:06
Φωτογραφία για Λαμία: «Μ.Παρασκευή» και σήμερα στην αγορά-Από 6.50-9 ευρώ το αρνί
Υποτονική η κίνηση και σήμερα Μ.Πέμπτη στην αγορά της Λαμίας. Μπορεί το κέντρο να ήταν γεμάτο από κόσμο και οι καφετέριες επίσης, η εικόνα όμως δεν ήταν η ίδια... στα εμπορικά καταστήματα. Οι πολίτες περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα αφού τα πορτοφόλια τους είναι άδεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μεγαλύτερο «πλήγμα» θα δεχτούν για μια ακόμη φορά τα καταστήματα με τα είδη ένδυσης, ενώ τις ημέρες αυτές θα «σωθούν» μόνο τα μαγαζιά με τα παιδικά παπούτσια, τις πασχαλινές λαμπάδες και τα παιχνίδια, αφού οι περισσότεροι νονοί θέλουν να είναι συνεπείς στα δώρα με τα βαφτιστήρια τους.

Απογοητευμένοι και οι κρεοπώλες οι οποίοι κράτησαν την τιμή του Πασχαλινού οβελία στα ίδια ή και σε πιο χαμηλά επίπεδα σε σχέση με πέρισυ. Οι καταναλωτές μπορούν να βρούν αρνί από 6.50 εως και 9 ευρώ το κιλό ωστόσο η παραγγελίες δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η μειωμένη κίνηση στα κρεωπολεία αποτυπώνεται και στο Δημοτικό Σφαγείο σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεωπολών Γιώργο Μόσχο. Ο αριθμός των αμοεριφίων που σφαγιάζονται είναι κατά πολύ μικρότερος σε σχέση με άλλα χρόνια.lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ