2012-04-12 22:33:00
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ...ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Ο ΠΑΟ
Αλλαγή δεδομένων από τον Αθλητικό Δικαστή υπήρξε σήμερα,την Μεγάλη Πέμπτη αναφορικά με την περίπτωση της ΕΑΠ και τα πλέι άουτ,αφού για τους Πατρινούς αποφάσισε η όποια ποινή παρθεί για το χρέος που έχουν στον Χοσέ Ριβέρα, να ισχύσει από την επόμενη χρονιά, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, από την στιγμή που η ομάδα συμμετείχε και πήρε άδεια το καλοκαίρι, έπρεπε να παραμείνει.

Αυτό σημαίνει ταυτόχρονα και δεδικασμένο για την περίπτωση του Ηρακλή και της καταγγελίας του Ολυμπιακού για αποκλεισμό του «γηραιού» από το πρωτάθλημα.

Οι αγώνες λοιπόν των πλέι - άουτ ανάμεσα στην Ε.Α. Πατρών και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχούν κανονικά, με το πρώτο παιχνίδι να τοποθετείται χρονικά στο πρώτο σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα.

Η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στις τρεις νίκες, με την ΕΑΠ να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να σπάσει την έδρα Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Δικαιοδοτικού Οργάνου, ανεστάλη η συζήτηση της υπόθεσης του ΤΑΑ ΕΑ Πατρών και του αθλητή J. Rivera, μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ