2012-04-12 21:08:24
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ζωγράφισε 56 αστέρια στο πρόσωπό της
Η Kimberley Vlaeminck μετανιώνει ακόμη, τρία χρόνια μετά, για την απόφασή της να γεμίσει με τατουάζ -56 αστεράκια- το πρόσωπό της Η 21χρονη Βελγίδα το 2009 είχε πει ψέματα στην οικογένειά της και στους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την υπόθεσή της ότι ο Rouslan Toumaniantz της έκανε 56 αντί για τρία αστεράκια τατουάζ στη μια πλευρά του προσώπου της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν!

Η νεαρή κοπέλα απειλούσε ότι θα του κάνει μήνυση, ζητώντας να πληρώσει εκείνος για την επέμβαση laser που θα έπρεπε να κάνει για την αφαίρεσή τους, κατηγορώντας τον ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς του είχε ζητήσει λόγω… διαφοράς γλώσσας!

Τότε, είχε πει ότι απέφευγε να βγαίνει έξω γιατί ένιωθε σαν «τέρας». Μία εβδομάδα μετά όμως παραδέχτηκε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ήταν ξύπνια καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας «μεταμόρφωσής» της και ότι όντως του είχε ζητήσει να της κάνει τατουάζ με 56 αστεράκια.


Ομολόγησε ότι είπε ψέματα, γιατί φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της.

Παρά τις κατηγορίες που δέχτηκε ο Toumaniantz είχε δεχτεί να πληρώσει το μισό κόστος της επέμβασης που θα χρειαζόταν, λέγοντας ότι δεν ήθελε να αφήσει δυσαρεστημένο έναν πελάτη του.

Αργότερα όμως το μετάνιωσε κι αυτός, και πλέον η νεαρή κοπέλα έχει αναλάβει το κόστος μόνη της και τρία χρόνια μετά τα σημάδια είναι ακόμη ορατά στο πρόσωπό της.

Ο Toumaniantz από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν μετανιώνει καθόλου για το περιστατικό, γιατί του έκανε πολύ καλή διαφήμιση, αλλά από τότε ζητά την έγγραφη συγκατάθεση των πελατών του για τις όποιες αλλαγές θέλουν να κάνουν επάνω τους. 24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ