2013-11-16 12:25:50
Φωτογραφία για Ειρήσθω Το Ψευδοκράτος και τα χειρότερα (2)
Με τον Λάζαρο Μαύρο

Ε Ν ΟΣΩ ο Ελληνισμός, αμφοτέρων των κρατών, στερείται ηγεσίας ικανής να καταστρώσει κοινή των δύο κρατών Πανεθνική Στρατηγική για την αποτελεσματική αντιμετώπιση, απόκρουση κι ανατροπή της διαχρονικής (1956 - 2013) επεκτατικής Τουρκικής Στρατηγικής, η Κύπρος, ακόμη κι αν καταφέρνει ν’ αποτρέπει, προσώρας, τη «θανατική εκτέλεση» τύπου Σχεδίου Ανάν, παραμένει ωστόσο καταδικασμένη και παγιδευμένη στην πορεία ενός αργού θανάτου. Προδιαγεγραμμένου στα επιμόνως και υπομονετικά υλοποιούμενα Νεο-Οθωμανικά στρατηγικά σχέδια. Με όργανο το κατοχικό Ψευδοκράτος της Τουρκίας, στη βιαίως διχοτομημένη μεγαλόνησο.

Α Ρ Γ Α ΜΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ανενόχλητη κι ατιμώρητη, η Τουρκία με το Ψευδοκράτος της υλοποιούν έναν απ’ τους κύριους στόχους που τέθηκαν με το σχέδιο Υψηλής Στρατηγικής που εκπόνησε, με τις Εκθέσεις του 1956, ο «πατέρας» τής έκτοτε πολιτικής της Τουρκίας στο Κυπριακό Νιχάτ Ερίμ: Τη δημογραφική, εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού της Κύπρου. Με τη συστηματική μεταφορά πληθυσμών εποίκων από την Τουρκία.


Ω Σ Τ Ε : «Ο τουρκικός πληθυσμός της νήσου να ανατρέψει την πρόσκαιρη πλειοψηφία των κκούπρους ρουμλάρ [«Κυπρορωμιών»]», κατά πως προνοούσε η 1η Έκθεση Νιχάτ Ερίμ 24ης Νοεμβρίου 1956, και υλοποιεί επί 39 ήδη χρόνια από το 1974 με το συνεχιζόμενο Έγκλημα Πολέμου, τον βίαιο εποικισμό, η Τουρκία και το Ψευδοκράτος του Αττίλα. Ο βαθμός της μέχρι τούδε υλοποίησης αυτής της πτυχής της τουρκικής στρατηγικής φαίνεται από το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι ήδη αποτελούν «μειονότητα» του τουρκικού πληθυσμού του Ψευδοκράτους. Επόμενος στόχος και οι Ελληνοκύπριοι να καταστούν μειονότητα.

Α Υ Τ Ο Σ ΑΚΡΙΒΩΣ ο στρατηγικός στόχος, αλλοίωσης του εθνολογικού χαρακτήρα της Κύπρου, υλοποιείται ανεμπόδιστα καθ’ όλην τη διάρκεια των 39 ετών της «κατάστασης μη λύσης». Φροντίζουν δε οι Τούρκοι να εξασφαλίζουν διαρκώς και τις περίτεχνες δικλίδες συνέχισής του, σε όλα τα σχέδια Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδιακής «λύσης», «Συνεταιρισμού Δύο Συνιστώντων Στέιτς». Και της οποίας, η Διζωνικότητα (νομιμοποίηση της διχοτόμησης), προφανώς, θα πάψει να τους ενδιαφέρει, όταν πλέον η πλειοψηφία του συνολικού πληθυσμού της νήσου θα είναι τουρκική.

Ε Μ Π Ρ Ο Σ γκρεμός (η «λύση») και πίσω ρέμα (η «μη λύση») είν’ η παγίδα όπου βρίσκεται η Κύπρος. Με γιγαντωνόμενη Λερναία Ύδρα τον τουρκικό εποικισμό. Απέναντι σ’ έναν κατακτητή, παλαιόθεν «διδάκτορα» στην εξάλειψη κι αλλοίωση πληθυσμών ΕΡΩΤΗΣΗ

Από τους εφτά Προέδρους που είχε από γεννησιμιού της η Κυπριακή Δημοκρατία (1960-2013) θυμάστε ότι ο μόνος που υπήρξε ποτέ, κατά κυριολεξίαν πολεμιστής, στα νιάτα του, 23χρονος, ήταν ο εκλιπών χθες στα 94 του Γλαύκος Κληρίδης, χειριστής πολυβόλων κι εκτοξευτής βομβών σε βομβαρδιστικό της RAF εναντίον των Ναζιστών και (δεν ξέρετε σίγουρα) ότι μέχρι, τουλάχιστον, τα 77 του (18.11.1996), θυμόταν και ήξερε να συζητά με ειδικούς, ακόμα και για την ταλάντωση της κάννης του Τυφεκίου ΚΗΦΕΥΣ 01621, που ο ίδιος δώρησε στην Ε.Φ., έπαθλο για τους επίλεκτους σκοπευτές της;

http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/582648
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ