2012-04-12 16:18:44
Φωτογραφία για «Νέα μπουτίκ για  να ικανοποιήσουμε τον κόσμο»
Στην εκπομπή του Libero 107,4 "Γεγονότα"φιλοξενήθηκε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Θρασύβουλος Σαββίδης καιμίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής κυρίως για τους στόχους που έχουν τεθείστο εμπορικό κομμάτι της ομάδας

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Σαββίδης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσειςστην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέγοντας :

«Υπήρξαν αρχικά κάποιες συζητήσεις γιατί έπρεπε να γνωρίσω τον κόσμο καισταδιακά ενημερώνομαι. Ενημερώθηκα ήδη για τα μεγάλα θέματα και αυτό πουσυνάντησα είναι ότι η ΠΑΕ έχει μία αρκετά καλή οργάνωση. Υπάρχει οργάνωσηκαι δομές και υπάρχει η υποδομή για να λειτουργήσουμε σωστά αλλά πάνταυπάρχουν περιθώρια για να βελτιωθούμε»

Για τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες της θέσης του :

«Για μένα όταν συζητάμε, και όταν μίλησα με διοίκηση και πρόεδρο, προσπαθώνα ξεχνάω το «ΠΑΕ» το πρώτο γράμμα που σημαίνει «ποδοσφαιρική». Προσπαθώ ναλειτουργούμε σαν ΑΕ, σαν τμήμα καθώς το εμπορικό έχει δύο κολώνες
. Το έναείναι το μάρκετινγκ και το άλλο το κομμάτι των πωλήσεων και αυτά τα δύο,πρέπει να συνδυαστούν. Στο μάρκετινγκ, είναι η επικοινωνία και οι δημόσιεςσχέσεις. Εδώ μέσα είναι και οι χορηγίες, οι ανταποδοτικές δράσεις και ηκοινωνική ευθύνη. Στο κομμάτι των πωλήσεων, στόχος είναι το κατάστημα τουΠΑΟΚ, η αξιοποίηση των χορηγιών και των συμφωνιών, γιατί πρέπει να είμαστεανταποδοτικοί στους εταίρους μας, για να είμαστε και ελκυστικοί. Στο κομμάτιτων πωλήσεων, στόχος είναι και οι ηλεκτρονικές πωλήσεις που θαδραστηριοποιηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα επιδιώξουμε και την πιθανήχονδρική πώληση των προϊόντων του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία»

Ειδικότερα για την εκμετάλλευση της μπουτίκ ο κ. Σαββίδης είπε :

«Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές συνεργασίες, οι δύο μεγαλύτερες είναι τα τηλεοπτικά καιη κεντρική χορηγία της φανέλας ενώ δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και τηνεταιρεία ένδυσης. Υπάρχει ένας αριθμός συνεργασιών και είναι ευθύνη μας νατους κρατήσουμε κοντά μας και ευχαριστημένους. Να εισπράττουν την ανταπόδοσηκαι να θέλουν να αναπτύξουν αυτές τις συνεργασίες. Στόχος είναι και να τιςαυξήσουμε και να τις διατηρήσουμε ή και να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες. Είδαανθρώπους που εκτιμούν τη συνεργασία, που έχουν ιδέες και θέλουν να τιςαναπτύξουν. Είναι και θέμα πόρων και των δυνατοτήτων που υπάρχουν.Δουλειά μας είναι να το βελτιώνουμε. Από τις βασικές προτεραιότητες είναι ναδημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κατάστημα που θα πληροί τις απαιτήσεις των φίλωντου ΠΑΟΚ. Εκεί θα περιμένουμε την αγάπη και τη στήριξη των οπαδών. Όσομπορούμε θέλουμε να αναπτύξουμε την αγορά, γιατί είναι πηγή βασικών εσόδων γιατον ΠΑΟΚ. Στόχος είναι η δημιουργία, ενός συστήματος, γιατί και οι ηλεκτρονικέςπωλήσεις είναι πολύ σημαντικές και αν υπάρχει η δυνατότητα χονδρικής είναι πολύσημαντικό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κατάστημα, γιατί ξέρουμεότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πολύ απαιτητικός. Δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή πότεθα είναι έτοιμο το νέο κατάστημα. Γίνονται προσπάθειες, για όσο το δυνατόννωρίτερα και σωστότερα, να μπορούμε να ανακοινώσουμε την έναρξη τωνλειτουργιών».

Για την επαφή και την σχέση του με τον Ζήση Βρύζα:

«Ο τρόπος που συζήτησα από την αρχή, ήταν ο τρόπος που με έκανε να αποφασίσωνα ενταχθώ στον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε, ότι ο ΠΑΟΚ και σε αυτό το κομμάτι, έχειμία πολύ ικανή ομάδα. Η εντύπωση μου για τον πρόεδρο, είναι παραπάνω από πολύκαλή. Μιλάμε για σοβαρό άνθρωπο, που ακούει και δέχεται αυτά που του λες, ένανάνθρωπο που δεν ξέρω πόσες γνώσεις έχει, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση νασυζητήσουμε κάτι και να μην αντιλαμβάνεται τα πάντα. Και σε πολλέςπεριπτώσεις, έχει και αντίθετη άποψη και ιδέα»

Για το στόχους που έχει θέσει ο ίδιος του :

«Πρώτος στόχος είναι με την καινούργια εταιρεία ένδυσης να κάνουμε ένα πάραπολύ καλό ξεκίνημα στο κατάστημα λιανικής και μέσα από εκεί ναδημιουργήσουμε όλη την άλλη υποδομή για να προχωρήσουμε σε κάτι πιο εμπορικό.

Τέλος, για την προσπάθεια ανεύρεσης νέων εσόδων, ο κ. Σαββίδης ανέφερε :

«Σε αυτήν την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και είναι πάρα πολύ δύσκολη γιαόλους. Δεν υπάρχει κλάδος που να μην ταλαιπωρείται αυτή την στιγμή,ολόκληρη η κοινωνία ταλαιπωρείται. Πέραν τούτου, πρέπει να κάνουμε αυτό πουαρμόζει στον ΠΑΟΚ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναλογικά με την εποχή ναφεύγουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα κάνουμε μία προσπάθεια που ναμπορεί να σταθεί και να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε εποχή, καλή ή κακή»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ