2013-11-14 04:47:07
Φωτογραφία για Sweaters και jumpers έχουν την τιμητική τους
Αν και το φθινόπωρο καλά κρατεί, μιας και οι θερμοκρασίες θυμίζουν περισσότερο... Σεπτέμβριο παρά Νοέμβριο, κάθε μια από μας, για πολλούς λόγους, ανυπομονεί για την επίσημη άφιξη του χειμώνα. Ένας από αυτούς τους λόγους, λοιπόν, είναι φυσικά τα υπέροχα, ζεστά αλλά ταυτόχρονα και stylish sweaters και jumpers που έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά.

Φέτος θα τα τιμήσεις δεόντως όχι μόνο γιατί σε κρατούν ζεστή αλλά και επειδή είναι μια από τις βασικές τάσεις του φετινού χειμώνα. Τα είδαμε σαν βασικό κομμάτι σε διεθνής πασαρέλες, συνδυασμένα με τρόπους που δεν φανταζόμασταν προηγουμένως. Επιπλέον, ξεφεύγουν από την κλασσική νοοτροπία «μου θυμίζει κάτι από την αγαπημένη μου γιαγιά», παίρνουν χρώμα -πέρα από παστέλ και έντονες αποχρώσεις- αποκτούν όμορφα σχέδια ακόμα και prints.

Εν ολίγοις, σταματούν να αποτελούν τα συνηθισμένα ρούχα που απλώς φορούσαμε για να μας ζεσταίνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα και διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο στα καθημερινά μας look.


Και για τις δύσπιστες φίλες μας, πάμε να δούμε συνδυασμούς που θα σας ξετρελάνουν.

Mε leather leggings

Αυτόματα με ένα δερμάτινο κολάν πετυχαίνεις ένα πιο ροκ look που σίγουρα δε φανταζόσουν ότι θα κατάφερνες με ένα μάλλινο πουλόβερ. Προτίμησε ένα πουλόβερ με έξυπνο λογότυπο ή με κάποιο σχέδιο για να προθέσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην εμφάνισή σου. Επίσης μπορείς να συνδυάσεις το jumper σου με ένα jean πουκαμισάκι από μέσα, με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ο γιακάς, κάτι που θα αποδώσει πιο college ύφος στο style σου.

Με jean ή χρωματιστό παντελόνι

Ένας πιο ασφαλής τρόπος, που ταυτόχρονα όμως σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με χρώματα και αξεσουάρ, είναι να συνδυάσεις το sweater σου με το αγαπημένο σου jean ή χρωματιστό παντελόνι. Για καθημερινές, πρωινές ή απογευματινές εμφανίσεις, συνδύασέ το με biker boots ή με τις αγαπημένες σου ψηλές μπότες και με ένα όμορφο φουλάρι. Διαφορετικά για βραδινό look -μπορείς να βάλεις το πουλόβερ σου και στη βραδινή βόλτα για ποτό με τις φίλες σου- ταιριάζει απίστευτα με ένα statement necklace και με τις λατρεμένες σου γόβες, κατά προτίμηση σε nude απόχρωση ή μαύρο χρώμα.

Με φούστα:

Ναι, φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και με φούστα! Και μάλιστα έχεις και ακόμα περισσότερες επιλογές σε μήκη και σχέδια φούστας. Συνδύασέ το με μια pencil για πιο κομψή εμφάνιση, με μία mini ή midi leather φούστα για σέξυ εμφανίσεις ή ακόμα και με μια εβαζέ φούστα, η οποία δίνει μια vintage chic πινελιά στο look σου και θυμίζει κάτι από τα αγαπημένα 50’s.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η απόδραση των επτά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απόδραση των επτά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ