2012-04-12 11:35:07
Φωτογραφία για Νεαρός Έλληνας παρίστανε τον σαμουράι!
Οπλισμένος σαν αστακός και εφοδιασμένος με ένα τεράστιο σπαθί, κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του στο Μέτσοβο ένας 28χρονος Έλληνας που την «είδε»… σαμουράι! Μια τροχαία παράβαση, όμως, στάθηκε αρκετή για να βάλει τέλος στις βόλτες του.

     

Οι αστυνομικοί του σταθμού Τροχαίας Μετσόβου που τον σταμάτησαν για έλεγχο όταν παραβίασε ένα «στοπ», έμειναν άφωνοι όταν είδαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα σπαθί συνολικού μήκους 75 εκατοστών με μήκος λάμας 50 εκατοστών και δυο γκλομπ! Αμέσως έβαλαν χειροπέδες στο νεαρό λάτρη των πολεμικών τεχνών της Ανατολής, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για οπλοκατοχή.

  

*** Παράνομο οπλισμό διέθετε στους πελάτες του ένας 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών κυνηγιού που συνελήφθη στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο μαγαζί του, ανακάλυψαν ένα παλιό πεντάσφαιρο περίστροφο που κατείχε χωρίς άδεια, αλλά και 2.015 φυσίγγια για κυνηγετικά όπλα. Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών, αφού διέθετε ακόμη για πώληση 47 κροτίδες  και 20 φυσίγγια κρότου.


  

*** Μήνυση σε βάρος αγνώστων που διέρρηξαν το εξοχικό του στην δημοτική ενότητα Αταβύρου στην Ρόδο πήγε να καταθέσει στον αστυνομικό σταθμό Σαλάκου ένας 56χρονος, αλλά βρέθηκε… κατηγορούμενος. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν κλέψει μεταξύ άλλων το κυνηγετικό του όπλο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

*** Ένας 57χρονος Έλληνας συνελήφθη  από συνοριοφύλακες του Πολυκάστρου στην Ειδομένη του Κιλκίς, όταν έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό του και βρήκαν ένα πιστόλι κρότου με οκτώ άσφαιρα φυσίγγια και μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ