2012-04-12 10:59:03
Φωτογραφία για Peter Andre: «Ακόμα κλαίω καθημερινά»
Peter Andre μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του αδερφού του και τη μάχη του με τον καρκίνο. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι δεν σταμάτησε να κλαίει από τη μέρα που έμαθε τη διάγνωση των γιατρών Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός μένει στην Αυστραλία αλλά όταν έμαθε για την πάθηση του Andrew, μετακόμισε στην Αγγλία, όπου νοσηλεύεται ο μεγαλύτερος αδερφός του από τις αρχές του έτους.

Το νοσοκομείο Royal Marsden διαθέτει μια εξειδικευμένη μονάδα στη θεραπεία καρκίνου των νεφρών και είναι το καταλληλότερο μέρος για τον 54χρονο Andrew.

Τους περασμένους μήνες ο Peter προσπάθησε να κρατήσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Τώρα όμως άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό Heat και αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν ενημερώθηκε για την αρρώστια του αδερφού του: «Ήμουν τρομοκρατημένος και τελικά κατέρρευσα. Τα δάκρυα κυλούσαν χωρίς να το καταλαβαίνω στο πρόσωπό μου. Ακόμα κλαίω καθημερινά».


Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι αν τον έβαζα στο Royal Marsden θα είχε την κατάλληλη θεραπεία, γιατί είναι ένα ερευνητικό νοσοκομείο. Δεν υπήρχε εναλλακτική».

Ο 39χρονος τραγουδιστής θυμήθηκε την ημέρα που συνάντησε τον αδερφό του μετά τα άσχημα νέα: «Συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο… αγκαλιαστήκαμε και κλάψαμε. Ήμασταν φορτισμένοι συναισθηματικά. Μετά πήγαμε σπίτι».

Τώρα τα δυο αδέρφια μένουν μαζί. «Έχω στο πρόγραμμα να κάνω μια επέκταση του σπιτιού», είπε ο Peter που φημολογείται ότι τον τελευταίο καιρό βγαίνει με την Polly Parsons, την πρώην αρραβωνιαστικιά του Sid Owen.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν μπορεί να κάνει σχέση αυτή τη στιγμή: «Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά αισθάνομαι ενοχές όταν είμαι χαρούμενος. Με την Polly υπήρξε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας αλλά δεν είχαμε σωστό timing. Μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα μεταξύ μας προς το παρόν». planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ