2012-04-11 23:59:02
Φωτογραφία για Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη
Στο Εθνικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Σημεία Ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου...Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων αλλά και το στίγμα του κόμματος για την προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι υπάρχει 60% ανανέωση στα ψηφοδέλτια με εντυπωσιακά υψηλή αύξηση στελεχών ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Δεν θα υπάρξει κανένας αποκλεισμός - όλοι έχουν δικαίωμα να κριθούν από το λαό υποστήριξε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατέβει στην Αχαΐα.

Α' Θεσσαλονίκης και νομό Ηρακλείου επέλεξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας πως θα επιλέξει αυτή της Α' Θεσσαλονίκης.

Το Πόθεν Έσχες των υποψηφίων θα κατατεθεί θα ελεγχθεί και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ανακοινωνονται τα ψηφοδέλτια

Α' Θεσσαλονίκης

Βενιζέλος

Αβραμίδης

Αράπογλου

Γούναρης

Εξαδάκτυλου

Καιλή

Καλπαζίδης

Κεδίκογλου

Μαγκριώτης

Ξυλούρης

Παπαστεργίου

Σαουλίδης

Σινάνα

Β' Θεσσαλονίκης

Ακαλίδης

Αρβανιτίδης

Καγκελίδου

Κουκουλεκίδης

Μπαλάσας

Μυρώνη

Τσιόκαςredalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θετικό πρόσημο στη Wall Street
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θετικό πρόσημο στη Wall Street
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜΝΕΙ Ο Ρικ Σαντόρουμ ξεκαθάρισε με την απόσυρσή του το τοπίο των προκριματικών εκλογών των Ρεπουμπλικανών. Το χρίσμα του ανταγωνιστή του Μπαράκ Ομπάμα για την προεδρία θα λάβει εκτός απρόοπτου ο Μιτ Ρόμνεϊ. Την απόσυρσή του από τον προεκλογικό αγώνα για την εξασφάλιση του ρεπουμπλικανικού... προεδρικού χρίσματος ανακοίνωσε χθες αιφνιδιαστικά ο υπερσυντηρητικός Ρικ Σαντόρουμ. Μιλώντας στην Πενσυλβάνια, από ένα βήμα με φόντο την αμερικανική σημαία, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, ανακοίνωσε την απόφασή παραχωρώντας συνέντευξη τύπου: «Το Σαββατοκύριακο πήραμε μία απόφαση. Αν και ολοκληρώθηκε για εμένα η κούρσα για την προεδρική υποψηφιότητα και διακόπτουμε σήμερα τον προεκλογικό μας αγώνα, η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη για εμάς». Ο Ρικ Σαντόρουμ ανακοινώνει την απόσυρσή του από τις προκριματικές εκλογές Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, ο πρώην γερουσιαστής της Πενσυλβάνια μίλησε για τις οικογενειακές δυσκολίες λόγω μίας γενετικής βλάβης α