2012-04-11 23:35:06
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΡΝΕΙ... ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Η ήττα του ΚΑΟΔ από το Ρέθυμνο είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να "κλειδώσει" την παραμονή του στην οχτάδα και έτσι ο αντίπαλος στα πλέι οφ θα είναι ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου".

Άλλωστε στους "ασπρόμαυρους" έλεγαν εδώ και καιρό πως... λίγο νοιάζει εάν η ομάδα συμμετείχε στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος, από την άλλη στους κόλπους των παικτών του ΠΑΟΚ προέκυπτε πως θα ήταν ακόμη πιο άσχημο την φετινή σεζόν να έμενε εκτός οχτάδας ο "Δικέφαλος". Η γενικότερη άποψη που υπάρχει πάντως στον σύλλογο είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή απασχολεί μόνο η επόμενη μέρα, αφού εκτός όλων των άλλων, οι "ασπρόμαυροι" με την απώλεια της έκτης θέσης αντικειμενικά δεν μπορούν να κοιτάξουν μπροστά.

Πάντως το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό προκαλεί... φόβο για ενδεχόμενη απώλεια εσόδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport24.gr", στον "Δικέφαλο" παραδέχονται πως δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση τους ερυθρόλευκους στα πλέι οφ δεδομένου της... έχθρας των δύο συλλόγων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρατράγουδα στο "Παλατάκι".


Ηδη στον ΠΑΟΚ φέτος έχουν "καεί" όσον αφορά τις τιμωρίες από πρόστιμα και οι "ασπρόμαυροι" δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται πως ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια τιμωρία (είτε έδρας, είτε πρόστιμο).

"Απαγορεύεται να γίνει το οτιδήποτε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει καμιά πολυτέλεια ο ΠΑΟΚ να χάσει χρήματα από αυτόν τον αγώνα", λένε μεταξύ άλλων στον "Δικέφαλο".

Ισως μάλιστα από τον ΠΑΟΚ κάνουν σαφές στους φίλους του "Δικεφάλου" παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως απαιτείται κόσμια συμπεριφορά, ενώ από εκεί και πέρα, επειδή δεν περισσεύει ούτε... ευρώ στον "Δικέφάλο" είναι αλήθεια πως στους "ασπρόμαυρους" σκέφτονται οποιαδήποτε έξοδα για την σειρά των αγώνων... olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ