2012-04-11 22:12:19
Φωτογραφία για ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο πρώην πλέον προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο "gazzetta.gr", αναφέροντας πως έτσι είναι ο αθλητισμός και πως δεν μπορείς να είσαι πάντα στην κορυφή.

Αναλυτικά:

Τέσσερα χρόνια σε μια ομάδα, έχοντας κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Σίγουρα μιλάμε για μια απόλυτα πετυχημένη θητεία, η οποία ωστόσο για τον Γιάννη Καλμαζίδη τελείωσε άδοξα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου.

Ο νεαρός προπονητής που εκτός από τους τίτλους, έδωσε και ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως ο Ντίμα Φιλίποφ και ο Ανδρέας Φράγκος, με τον δεύτερο να συνεχίζει την καριέρα του στην Λατίνα και το Καμπιονάτο, μίλησε για την αποχώρησή του.

Δεν θέλησε να πει πολλά και επιφυλάχτηκε να το κάνει σύντομα, ωστόσο δεν έκρυψε την πικρία του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στον αθλητισμό δεν μπορείς να είσαι πάντα στην κορυφή. Αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός, τόνισε:

«Κλείνει το κεφάλαιο Ολυμπιακός προς το παρών βέβαια, για εμένα. Πέρασα και πολύ ωραίες στιγμές, ενώ υπήρξαν και κάποιες δύσκολες, αλλά συνολικά στο μυαλό μου θα είναι μία γλυκιά ανάμνηση. Σίγουρα όταν δεν καταφέρνεις να φτάσεις στο στόχο σου δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός, δεν μπορείς να φτάνεις πάντα στο πρώτο σκαλί και να είσαι συνεχώς στην κορυφή». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
HΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53-87
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
HΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53-87
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ