2012-04-11 12:31:08
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της HOL
Σήμερα το πρωί στις 9:30 έλαβα μια κλήση στο κινητό μου από τον αριθμό .. 211 5000000, και όπως μου είπαν είναι από την... STATUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για μια ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την HOL, που αφορούσε την σύνδεση μου.

Η αλήθεια είναι πως έπεσα από τα σύννεφα διότι ο λογαριασμός μου είχε λήξει λιγότερο από 15 μέρες και το « ΥΠΕΡΟΓΚΟ » πόσο το όποιο οφείλω είναι 39 ευρώ.

Eνημερώνω λοιπόν την εν λόγω εταιρία, επειδή είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ άνθρωπος παρ ότι τις απίστευτες δυσκολίες που αντιμετωπίζω και δεδομένου του γεγονότος ότι αυτή η συμπεριφορά σας με μειώνει σαν άνθρωπο, έχω να σας δηλώσω τα εξής.

Σε περίπτωση που ξανανάβω τέτοιου είδους τηλέφωνο από «εισπρακτική» για τόσο μικρό διάστημα ληξιπρόθεσμης οφειλής μου … θα προβώ σε διακοπή της παραπάνω σύνδεσης μου στην εταιρεία σας, θα καταγγείλω το γεγονός στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, και θα δημοσιεύσω την απαράδεκτη συμπεριφορά σε γνωστά πανελλαδικής εμβέλειας Blogs. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο να μην δείχνεις συγκαταβατικότητα σε ανθρώπους που κάνουν τα αδύνατα δυνατά να είναι συνεπείς στις οφειλές τους.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ερχεται άλλος...Τόμσεν;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ερχεται άλλος...Τόμσεν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ