2012-04-11 11:54:46
Φωτογραφία για Στο προσκήνιο το όνομα του Σκόκο για τον Ολυμπιακό
Στο προσκήνιο είναι πιθανό να έρθει ξανά το όνομα του Νάτσο Σκόκο για τον Ολυμπιακό καθώς ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη χωρίς να αποκλείει την Ελλάδα!

Ένας παλιός μας γνώριμος είναι πιθανόν να απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο που αγωνίστηκε στα μέρη μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 βρέθηκε κοντά στον να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Sportday, από κύκλους μάνατζερ έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο παίκτης επιθυμεί να φύγει από τα Εμιράτα και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να γυρίσει στην Ελλάδα, με την μόνη ομάδα φυσικά που μπορεί να πληρώσει την Αλ Αϊν για να τον αποκτήσει να είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μάλιστα όταν είχε δει τον χειμώνα αγώνες του πρωταθλήματος των Εμιράτων είχε ρωτήσει για τον Αργεντίνο, αλλά τότε ήταν αδύνατη η μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο όπως αναφέρουν κύκλοι μάνατζερ, το σκηνικό έχει αλλάξει καθώς ο Νάτσο Σκόκο θέλει να επιστρέψει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Και από τη στιγμή που δεν κλείνει την πόρτα στην Ελλάδα και παράλληλα υπάρχει θετική άποψη στο Λιμάνι για την αξία του, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ