2012-04-11 09:27:06
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς κλείνει τις εκκρεμότητες και αντεπιτίθεται από το facebook
Ο Πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε από το Φανάρι και μαζί με τους συνεργάτες του σχεδιάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προεκλογικής του εκστρατείας η οποία επίσημα ξεκινάει από σήμερα με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών από τον Πρωθυπουργό.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθούν τα ονόματα της εκλογικής επιτροπής του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον Πρόεδρο τον γραμματέα και τον εκπρόσωπο του κόμματος θα μετέχουν οι δύο αντιπρόεδροι Στ. Δήμας και Δ. Αβραμόπουλος, ο Β. Μειμαράκης, ο Λ. Ζαγορίτης και ο Κ. Τασσούλας. Ωστόσο η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, αφού πρώτο κλείσει και το θέμα των δύο τελευταίων ανεξάρτητων «γαλάζιων» βουλευτών.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως τόσο ο Γ. Βλάχος όσο και η Ελίζα Βόζενμπέργκ βρίσκονται πολύ κοντά στο να επιστρέψουν στο κομματικό «μαντρί» και να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Άλλωστε και οι δύο έπραξαν έστω και την τελευταία στιγμή τον όρο που είχε θέσει η Συγγρού. Ο βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής έστειλε επιστολή «μετάνοιας» στον Α. Σαμαράς ενώ η βουλευτής στην Α΄Αθήνας είχε κάνει δημόσια δήλωση υπέρ του Προέδρου της ΝΔ στο περιστύλιο της βουλής.


Η στρατηγική αναμένεται να διαφοροποιηθεί και από τις σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου θα περάσουμε στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η κριτική προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Δεν θα μένει τίποτα αναπάντητο» είναι η αυστηρή γραμμή που έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς στους συνεργάτες του. Στόχος της ΝΔ είναι να αποδείξει στους πολίτες πως έχει εναλλακτικό σχέδιο προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση και το μνημόνιο.

Τις πρώτες ημέρες μετά το Πάσχα θα κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα τηλεοπτικά σποτ. Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται αυτές τις ημέρες το «πράσινο φως» για την προβολή τους, ενώ παράλληλα θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται όλη η προεκλογική καμπάνια του κόμματος η οποία θα στηριχθεί στα «social media» ήδη η επίσημη σελίδα της «γαλάζιας» παράταξης έχει «ανακαινισθεί», ενώ για πρώτη φορά δημιουργήθηκε επίσημη σελίδα του Αντώνη Σαμαρά στο Facebook. Επίσης οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα έχουν πρόσβαση και στο ηλεκτρονικό blog του Προέδρου της ΝΔ.

Εκεί εκτός από τα άρθρα και τις συνεντεύξεις θα υπάρχουν και αποκλειστικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα οι επισκέπτες του blog θα γράφουν και θα σχολιάζουν τα όσα υποστηρίζει ο Πρόεδρος του κόμματος. Οι συνεργάτες του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τις επόμενες ημέρες και απ ευθείας επικοινωνία «live chat» του Προέδρου του κόμματος με τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ