2012-04-11 09:04:40
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ
Προτάσεις από ασιατικές ομάδες φέρεται να έχει ο Λουίς Ντιόγκο, με τον Ολυμπιακό να είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να του κλείσει την πόρτα Το συμβόλαιο του Ντιόγκο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2013, όμως δεν θεωρείται σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει. Μετά τους αποτυχημένους δανεισμούς του, ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στο Λιμάνι, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην βασική 11άδα, ενώ δυσκολεύεται να βρεθεί ακόμα και... στις αναπληρωματικές λύσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το γεγονός ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από όλους στον Ολυμπιακό, και φυσικά από τον ίδιο, για αυτό και έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο επιθετικός του Θρύλου φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με μάνατζερ που δρουν εκ μέρους Ασιατικών ομάδων και συγκεκριμένα της Κίνας και της Ιαπωνίας. Αν οι δύο πλευρές τα βρουν, ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο, ενώ το δημοσίευμα κάνει λόγο για προτάσεις με καλά χρήματα, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναμένεται να αποκομίσει κάποια οικονομικά οφέλη από μια τέτοια κίνηση, πράγμα που "μετράει" στο Λιμάνι, αφού θα μπορέσουν έτσι να βγάλουν και κάποια «σπασμένα» από την μεταγραφή του. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ