2012-04-11 04:19:11
Φωτογραφία για Μιχελάκης σε Βενιζέλο: «Eκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος»
Σφοδρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για όσα είπε στη Βουλή, εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης... χαρακτηρίζοντας τον «βασικό συντάκτη του μνημονίου « και τονίζοντας ότι «εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος.»

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη η πρόταση Βενιζέλου για επέκταση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής μέχρι το 2015 «δεν λέει τίποτε καινούργιο αλλά επαναλαμβάνει αυτό που ήδη προβλέπεται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης και ομολογεί, έτσι, πως απέτυχε σε όσα ο ίδιος προέβλεπε.»

Ταυτόχρονα ο Εκπρόσωπος της ΝΔ ρωτά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γιατί

γιατί δεν έκαναν, αυτός και το ΠΑΣΟΚ, στα δυόμισι χρόνια που κυβερνούσαν, όσα τώρα επαγγέλλεται περί ανάπτυξης.

Απέναντι στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις ευθύνες της ΝΔ ο κ. Μιχελάκης αντέτεινε ότι ευθύνεται αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ για την σημερινή κατάσταση και συμπλήρωσε:

«Ξεχνά ότι ως αντιπολίτευση,μαζί με τον Παπανδρέου, έλεγε “όχι σε όλα” και μοίραζε δημαγωγικά υποσχέσεις πως “λεφτά υπάρχουν”. Ξεχνά ότι στήριξε και όρθιος χειροκροτούσε την ολέθρια εξαγγελία του δημοψηφίσματος. Σιωπά μπροστά στις ομολογίες των συντρόφων του ότι, με τα εγκλήματά τους, οδήγησαν τον Τόπο στην καταστροφή. Ενώ μιλά για αυτοκριτική, την ίδια ώρα, με ένα πόρισμα – οπερέτα, κουκουλώνει όλα όσα διέπραξαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου,αλλά και ο ίδιος, σε βάρος της χώρας».

http://briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ