2012-04-10 18:37:50
Φωτογραφία για Επανάληψη του αγώνα ζητάει ο Άρης
Η ΠΑΕ Άρης δήλωσε αθώα για την διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως η βοηθός δεν τραυματίστηκε από το άδειο μπουκάλι και ζήτησε την επανάληψη του παιχνιδιού. Δείτε τι υποστήριξαν οι "κίτρινοι"

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (10/4) απολογήθηκε στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, η ΠΑΕ Άρης για την διακοπή της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή (8/4).

Στα γραφεία της Επιτροπής το παρών έδωσε ο Γιάννης Κόντης και μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε τραυματισμός της βοηθού διαιτητή και το παιχνίδι δεν έπρεπε να διακοπεί.

Παράλληλα, άφησαν αιχμές για την στάση της βοηθού διαιτητή κ. Κουρομπύλια, ενώ αναφέρθηκαν και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

"Το μπουκάλι χτύπησε την βοηθό στην αριστερή κοιλιακή χώρα και όχι στην δεξιά όπως φαίνεται να πιάνει στο βίντεο. Η βοηθός προφασίστηκε τραυματισμό και άγχος. Ο Τριτσώνης μας είπε να αδειάσουμε την εξέδρα πίσω από την επόπτρια, εκείνη δεν έκανε νύξη ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σε δέκα λεπτά άδειασε η εξέδρα και παρόλα αυτά διακόπηκε το παιχνίδι. Η συμπεριφορά της ήταν προσχηματική", είπε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ.


Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, από την πλευρά του τόνισε: "Είχαμε πάρει τα μέτρα μας, αλλά βρέθηκε ένας ηλίθιος 60 χρονών, που δεν ξέρουμε καν αν είναι οπαδός του Άρη και πέταξε ένα μπουκάλι, το οποίο μάλιστα ήταν άδειο.

Για να διακοπεί το ματς πρέπει να υπάρχει τραυματισμός. Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει τέτοιος εντάξει. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να επαναληφθεί το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβληθεί αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας. Παρά μόνο το προβλεπόμενο πρόστιμο δηλαδή 30.000 ευρώ.

Είμαι αγανακτισμένος. Νιώθω ότι μας κορόιδεψε ο διαιτητής. Ακόμα και ο παρατηρητής μας ότι θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Ούτε η συμπεριφορά της Κουρομπύλια ήταν αθώα".

Για την θέση που πήρε ο Πάνος Μπιτσαξής, είπε: "Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει ο πολιτικός προϊστάμενος και με τον τρόπο του να προδικάζει μία απόφαση. Είναι παρέμβαση. Οι πολιτικοί που δεν εμφανίζονταν έσπευσαν. Να αναλογιστούν ότι έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό και από τον κόσμο του Άρη θα φάνε "μαύρο".

Μένουν 10 μέρες για τις εκλογές και ο Άρης είναι από μόνος του ένα κόμμα, έχει περισσότερο κόσμο από το κόμμα που εκλέγεται πρώτο. Δεν αποτείνονται σε ηλίθιους και αποτείνονται στον κόσμο του Άρη που θυμάται. Ο Άρης δεν ζητά εύνοια, αλλά την απονομή του δικαίου".

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για τον Άρη, ο οποίος κινδυνεύει με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και τιμωρίας της έδρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ