2013-10-07 11:46:06
Φωτογραφία για 8 Τρικαλινοί σε εθελούσια έξοδο από Πειραιώς-Αγροτική
Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να αποχωρήσουν από τα υποκαταστήματα του Ομίλου σε Τρίκαλα-Καλαμπάκα οι υπάλληλοι που.. δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πηγές του trikalavoice.gr ο αριθμός αυτών που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της Τράπεζας Πειραιώς-Αγροτικής, ανέρχεται στους οκτώ (8) και θεωρείται αρκετά μεγάλος με δεδομένο πως το σύνολο των εργαζομένων σε όλα τα υποκαταστήματα πια δεν ανέρχεται σε άνω των σαράντα (40). 

Αποχωρεί δηλαδή με εθελουσία το 25% περίπου, ενώ βγαίνουν σε σύνταξη και ορισμένοι υπάλληλοι της πρώην Αγροτικής. Μένει να δούμε πως θα γίνει πια η κατανομή του προσωπικού στα υποκαταστήματα και ποια από αυτά τελικά θα παραμείνουν σε λειτουργία (οι πηγές του trikalavoice.gr επιμένουν ότι μέχρι το τέλος του έτους κλείνει το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ασκληπιού και μεταφέρονται όλες οι δραστηριότητες σε αυτό της πρώην Αγροτικής, στον πεζόδρομο). Μένει επίσης να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με τα υποκαταστήματα των δυο πρώην Κυπριακών Τραπεζών που απορροφήθηκαν από τον Όμιλο.

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ