2013-10-07 10:01:35
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΗΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟ-ΓΚΟΛ!
O Kώστας Μήτρογλου "βγάζει μάτια" στη φετινή σεζόν και αν το... παρατραβήξει οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες δε θ'αργήσουν να χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο βέβαια με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με τη ρήτρα να έχει οριστεί στα 8 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", στον Ολυμπιακό συζητούν το ενδεχόμενο να καλέσουν τον διεθνή επιθετικό για να συζητήσουν την υπογραφή νέου συμβολαίου, με αύξηση της ρήτρας.

Το νέο συμβόλαιο θα περιλαμβάνει αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή (αυτή τη στιγμή είναι 600.000 ευρώ τον χρόνο). Στο λιμάνι θέλουν  ν' ανταμείψουν τον παίκτη με καλύτερες αποδοχές αλλά και να τοποθετήσουν αρκετά ψηλότερα τη ρήτρα για τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Μάλιστα, όπως ακούστηκε στο λιμάνι πριν αρκετό καιρό, ο Μήτρογλου είναι περίπτωση Μιραλάς, μόνο που με αυτά που κάνει τελευταία η αξία του έχει ανέβει κι άλλο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ