2013-10-07 02:38:05
Φωτογραφία για Στα... τσίπουρα (και στο λαό) ο Σκρέκας
Γεμάτο Σαββατοκύριακο με τους Τρικαλινούς, για τον βουλευτή της Ν.Δ., που συμμετείχε στη διαδικασία απόσταξη του τσίπουρου, δίνοντας... θάρρος στους πολίτες! Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr o Κώστας Σκρέκας δεν αφήνει... λεπτό να πάει χαμένο και εξακολουθεί να γυρίζει από χωριό σε χωριό της εκλογικής του περιφέρειας, προκειμένου να δει, να ακούσει και να μιλήσει με τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Στη Φαρκαδόνα βρέθηκε με στελέχη της παράταξης και συνομίλησε μαζί τους για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται σε πολιτικό επίπεδο, εκφράζοντας για άλλη μια φορά τη βεβαιότητα πως η Κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς θα καταφέρουν να οδηγήσουν τη χώρα σε έξοδο από τη κρίση, έστω και με αργά, αλλά πάντα σταθερά βήματα.

Ο Κ. Σκρέκας είχε την ευκαιρία να περάσει και από πολλά σπίτια, στην περιοχή των Μεγάλων Καλυβίων κυρίως, όπου αυτή τη περίοδο γίνεται η παραγωγή του παραδοσιακού τσίπουρου για τις οικογένειες. «Είναι ξεχωριστές στιγμές αυτές» λέει «στιγμές που μας συνδέουν με τη παράδοσή μας και μας κάνουν να χαμογελάμε, παρά τις δυσκολίες. Είναι αυτή η δύναμη του ίδιου του λαού μας, η αισιοδοξία του, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή των δεδομένων και στη χάραξη νέας πορείας για τη χώρα μας».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ