2013-10-07 02:15:39
Φωτογραφία για ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ
Η Μπενφίκα, χωρίς τον Φέισα, ο οποίος είναι τραυματίας, κατάφερε και πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική στην έδρα της Εστορίλ, η οποία γνώρισε εντός την πρώτη ήττα, μετά από 10 μήνες, με τους «αετούς» να βλέπουν πάντως τον Λάζαρ Μάρκοβιτς να αποχωρεί μόλις στο 27' τραυματίας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε για 6ο αγώνα αήττητη και βρίσκεται στην 3η θέση με 5 βαθμούς λιγότερους από την Πόρτο και 3 από την Σπόρτινγκ.

Η Μπενφίκα μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Λίμα στο 10’, αλλά στη συνέχεια εγκατάλειψε τον αγωνιστικό χώρο με φορείο ο Μάρκοβιτς (μπήκε στη θέση του ο Όλα Τζον), με μυϊκό πρόβλημα στο δεξί του πόδι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Ο παίκτης θα κάνει εξετάσεις και θα φανεί ακριβώς τί πρόβλημα έχει...

Στο 56’ η Εστορίλ, ομάδα που ήταν ισόβαθμη με τους «αετούς» πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα, έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Φίλιε Γκονσάλβες με δεύτερη κίτρινη κάρτα (πρώτη στο 45’). Ο Όσκαρ Καρντόσο έκανε το 2-0 στο 71’, αλλά η γηπεδούχος μείωσε με τον Χαβιέρ Μπαλμπόα στο 73’. Στο 89’ ο Μαξιμιλιάνο Περέιρα για τη Μπενφίκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 13’), αλλά οι «αετοί» κράτησαν την πολύτιμη νίκη!

Η σύνθεση της Μπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Γκιλιέρμε Σικέιρα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες, Μάρκοβιτς (27' Όλα Τζον), Γκαϊτάν, Λίμα (88' Ρούμπεν Αμορίμ), Ροντρίγκο (59' Όσκαρ Καρντόσο).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ