2013-10-07 00:16:03
Φωτογραφία για Πιπιλή: Συγγνώμη με τον μπαμπά του μένει ακόμα;
Γράφει ο Shadow

Αμα εισαι ενηλικος αντρας ανω των 25 περιπου και μενεις με τον μπαμπα και τη μαμα... εισαι φυσικα καταπτυστος απο το γυναικειο φυλο απ΄οτι εχετε καταλαβει και οπως ειχε πει και μια πασιγνωστη παρουσιαστρια, "αμα μενει με τη μαμα του, που θα την πηγαινει (την γκομeνα) ; "

Περιεργη ερωτηση απο την κ. Πιπιλη και πολυ προσβλητικη για την ελληνικη νεολαια, αμα σκεφτουμε σε τι συνθηκες ζει ο κοσμος... Αλλα απο που να πιαστει για να κατηγορησει Δηλαδη ειναι σωστος ο αντρας, αμα ριχνει μια κλωτσια στους γονεις και την κανει απο την αλλη. Οπως πιθανως να κανει και στα παιδια και την γυναικα του αυριο - μεθαυριο.

Αμα μεινει με τους γονεις, που ισως τον εχουν και αναγκη, ειτε για λογους υγειας, ειτε με ολη αυτην την εγκληματικοτητα γυρω μας, τοτε υπαρχει θεμα. Ειναι μαμακιας, εξαρτημενος, βουτυροπαιδο κλπ.

Δεν πειραζει ομως να εισαι ''μαμακιας'' αμα μενεις στη βιλαρα καπου στα βορεια προαστεια και κυκλοφορεις με το πανακριβο αμαξι και τα μποντυγκαρντ, οπως βλεπουμε και στα τουρκικα σηριαλ δηλαδη. Ισα - ισα που η υποψηφια νυφη, θα κανει τα παντα για να κερδισει την ευνοια της υποψηφιας πεθερας. "Πεταει ο γαϊδαρος; -πεταει! "


Να θυμηθουμε οτι οι κυριες της ηλικιας της κ. Πιπιλη, γαλουχησαν και διαπαιδαγωγησαν τις σημερινες νεαρες και τα αποτελεσματα, τα βλεπουμε και θα τα δουμε στη συνεχεια.

Για τους μη εχοντες αρκετα για την επιβιωση, ας σκεφτουμε οτι εδω δεν ειναι Σουηδια ή Νορβηγια, οπου οι μισθοι ειναι τετοιοι που καποιος μπορει να ανεξαρτητοποιηθει απο μικρος.

Και κλεινοντας, δεν ειναι και ασχημο να γυρναει σπιτι η καλη σου φιλε μου και να βρισκει απο την πεθερα, ετοιμο το παστιτσιο και ζεστο, ξερεις, αυτο με την χειροποιητη μπεσαμελ, που ακουμπαει γλυκα πανω στον κιμα με τα μακαρονια (με νοιωθεις ε; ), ή οταν κραταει η πεθερα τα παιδια, για να μεινει λιγο μονο του το ζευγαρι, ετσι δεν ειναι;

σσ. Η παρουσα αποψη, δεν ειναι υπερ του κ. Κασιδιαρη. Ειναι κοινωνικης κυριως φυσεως και προαγει τον προβληματισμο, σχετικα με το μαστιγωμα που δεχεται τελευταια το αντρικο φυλλο και στο οποιο θεμα θα αναφερθω εκτενεστερα στο μελλον... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ