2013-10-06 21:36:39
Φωτογραφία για Ο Μπέκαμ πουλάει 14 εκατ. ευρώ το «παλάτι» του για να αγοράσει μέγαρο 53 εκατ. ευρώ στο Λονδίνο
To «Παλάτι» που πουλά το ζεύγος Μπέκαμ έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ επιθυμούν να αγοράσουν ένα μέγαρο στην καρδιά του Λονδίνου που κοστίζει 53 εκατομμύρια ευρώ.Το περίφημο «Παλάτι Μπέκινγχαμ» δεν θα ευτυχήσει τελικά να δει την επόμενη γενιά των Μπέκαμ να παίζουν στα πολυάριθμα δωμάτια του. 

Ο βρετανός σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του Βικτώρια, αποφάσισαν να πουλήσουν έναντι 15 εκατ. ευρώ τον... μίνι πύργο τους στην εξοχή του Χέρτφορσαϊντ με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για να μετακομίσουν σε ένα μέγαρο αξίας 53 εκατ. ευρώ, στην βρετανική πρωτεύουσα.

Το λαμπερό ζευγάρι, δεν προτίθεται να πουλήσει μόνο το «Παλάτι» για να συγκεντρώσει το τεράστιο ποσό που απαιτεί η αγορά του μεγάρου. Ήδη, έχουν βάλει πωλητήριο σε μία σειρά από πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν στην κατοχή τους, όπως Ferrari και Jaguar. Θα πουλήσουν ακόμη κι ένα εξοχικό σπίτι στη Γαλλία έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.


Οπως όμως, αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες, για τον βετεράνο των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ η πώληση αυτού του σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση.

«Ηταν απίστευτα λυπημένος που αναγκάζεται να το πουλήσει», ανέφερε ένα φίλος του ζευγαριού στην εφημερίδα Sun On Sunday. «Το σπίτι για το Ντέιβιντ και την Βικτώρια είναι γεμάτο αναμνήσεις. Το απέκτησαν τρεις μήνες μετά το γάμο τους και εκεί έφεραν στον κόσμο τα τρία τους παιδιά».

Ωστόσο, η απόφαση του Ντέιβιντ και της Βικτώρια να μετακομίσουν στην καρδιά του Λονδίνου, σηματοδοτεί όπως γράφει η εφημερίδα «μια νέα εποχή για την οικογένεια».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ