2013-10-06 21:22:49
Φωτογραφία για Βαθμό στην Κομοτηνή ο ΟΦΗ με αμφισβητούμενο γκολ
Πανθρακικός και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Τρομερά παράπονα των γηπεδούχων για το γκολ του Μακρή το οποίο σημειώθηκε με το χέρι. Χωρίς νίκη παρέμειναν οι Κρητικοί.

Το χέρι του Γιώργου Μακρή καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ρομέου στο 26' αλλά ισοφαρίστηκαν στο 50' με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ των Κρητικών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι του.

Μετά το 1-1, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου φανερά εκνευρισμένοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Δερμιτζάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να "κλέψουν" και τη νίκη, ωστόσο έχασαν μεγάλη... τετραπλή ευκαιρία στο 89ο λεπτό.

Ο Πανθρακικός με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασε τους 10 (είναι στην 9η θέση) και την επόμενη αγωνιστική, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20/10, 20:30).


Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά με την 5η ισοπαλία σε 7 αγώνες είναι ισόβαθμος με Βέροια, Πλατανιά, Άρη στην 15η θέση. Επόμενος αντίπαλος ο αήττητος Εργοτέλης στο Γεντί Κουλέ (20/10, 18:15).

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητές: Ντίτσος, Καραϊσαρίδης, Καραγκιζόπουλος

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ζος, Μίκουλιτς, Ντιόγκο, Ρομέου, Λαδάκης (50' Έμποου), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (67' Μερίνο), Ζεκίνια (77' Κατσικοκέρης).

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο (54' Κουστιανικούλης), Φραγκουλάκης (67' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου (82' Μακουκούλα).

Γκολ: 26' Ρομέου - 50' Μακρής

Κίτρινες: 49' Κάσες, 52' Τζάνης, 59' Εμποου, 68' Σέρεμετ, 70' Μερίνο, 87' Μίκουλιτς - 25' Τριποτσέρης, 28' Φραγκουλάκης, 75' Μακρής, 81' Λαμπρόπουλος, 87' Κουτσιανικούλης

Κόκκινες: 90+3' (2η κίτρ.) Μακρής

Ανασκόπηση αγώνα

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κύριοι εκφραστές των επιθέσεων στο πρώτο τέταρτο οι Μπαϊκαρά (10', 12') και Ζε Εντουάρντο (4', 14'), χωρίς όμως τα τέσσερα σουτ να ανησυχήσουν τους τερματοφύλακες. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό, με τον Πανθρακικό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΟΦΗ να απειλεί με απευθείας φάουλ του Φραγκουλάκη που χτύπησε στο δοκάρι (18').

Τελικά το γκολ ήρθε από τον... αέρα, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν "βόλεϊ" με κεφαλιές στην περιοχή των Κρητικών, με τον Ρομέου να ανοίγει το σκορ (26'). Μετά το 1-0 ο Πανθρακικός έδωσε χώρο στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι φανερά αγχωμένοι δεν μπορούσαν να φτάσουμε με αξιώσεις στην εστία του Σέρεμετ. Κάπως έτσι ο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη αξιόλογη φάση.

Με το ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξε όλη η εικόνα της αναμέτρησης. Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Μακρής πετάχτηκε για να πιάσει την κεφαλιά-ψαράκι αλλά τελικά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Οι διαιτητές μέτρησαν το γκολ, η Super League το χρέωσε στον Φραγκουλάκη και το ματς έγινε... ροντέο. Οι γηπεδούχοι εκνευρισμένοι δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ενώ οι Κρητικοί έμειναν με το τετραπλό "αχ" στο 89ο λεπτό.

Ο Σέρεμετ σταμάτησε δύο διαδοχικά σουτ του Περογαμβράκη, το σουτ του Μακουκούλα κόντραρε και ο Κουτσιανικούλης έστειλε την μπάλα άουτ. Όλες αυτές οι συνεχόμενες τελικές, λίγο έξω από την μικρή περιοχή!

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Σέρεμετ όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, όπως στη φάση του 89ου λεπτού που στις δύο πρώτες τελικές του Περογαμβράκη κράτησε το 1-1.

Η απογοήτευση

Χωρίς αμφιβολία οι διαιτητές που δεν είδαν την καθαρή παράβαση του Μακρή στο γκολ της ισοφάρισης.

Στατιστικά αγώνα1Goal11Ασίστ015Τελικές Προσπάθειες143Σουτ εντός μεγάλης περιοχής36Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής76Κεφαλιές47Αποκρούσεις511Επεμβάσεις2718Κλεψίματα1722Φάουλ200Οφσάιντ23Κόρνερ428Λάθη3111/37Γεμίσματα2/21

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ