2013-10-06 13:33:07
Φωτογραφία για ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΕΣΩ... ΒΑΛΝΤΕΣ!
Ισπανικό σενάριο θέλει την Τσέλσι να κινείται το καλοκαίρι για τον Βαλντές, τον Κουρτουά να παραμένει στην Ατλέτικο και ο Ολυμπιακός να διατηρεί τις ελπίδες του για παραμονή... Ρομπέρτο!

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ισπανού τερματοφύλακα στις Βρυξέλλες και η καθοριστική συμβολή του για το διπλό των ερυθρόλευκων, ήρθε ως επιστέγασμα της γενικότερης πολύ καλής ως τώρα παρουσίας του. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα ήδη την... ψάχνουν για να κρατήσουν στο ρόστερ τους και του χρόνου τον Ρομπέρτο, κάτι πάντως που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με σενάριο της μαδριλένικης εφημερίδας «Αs» αυτό δεν είναι απίθανο να συμβεί, αν τελικά ο Ζοσέ Μουρίνιο κάνει το επόμενο καλοκαίρι πραγματικότητα την φημολογούμενη επιθυμία του για απόκτηση του Βαλντές. Εφόσον ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα μετακομίσει στο Λονδίνο, τότε ο Κουρτουά, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τους «μπλε», πιθανότατα θα παραμείνει στη Μαδρίτη.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως ο Ρομπέρτο που επίσης βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό από τους «ροχιμπλάνκος», θα... περισσεύει στους Κυπελλούχους Ισπανίας και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν βάσιμες ελπίδες να τον κρατήσουν για έναν τουλάχιστον χρόνο ακόμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φέτελ... τίτλου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φέτελ... τίτλου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ