2013-10-06 12:27:06
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
Έτοιμος να γίνει… πλανητάρχης είναι ο Ολυμπιακός!

Απόψε (17:30, ΑΝΤ1) αντιμετωπίζει σε δεύτερο αγώνα την Πινέιρος Σκάι και εφόσον υπερασπιστεί το +11 της πρώτης αναμέτρησης παίρνει το Διηπειρωτικό!

Η μισή δουλειά έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η υπόλοιπη θα πρέπει να γίνει σήμερα το απόγευμα από τον πρωταθλητή Ευρώπης απέναντι στην Πινιέιρος Σκάι για να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο, μοναδικό τρόπαιο που λήπει από τη συλλογή του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μία καλή "καβάτζα", το +11 (70-81) από τον πρώτο αγώνα. Τους αρκεί να την υπερασπιστούν, αφού ακόμη και με ήττα με 10 πόντους παίρνουν τον τίτλο. Όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν πρόκειται να παίξουν… συντηρητικά και θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο εμφατικά νικώντας για δεύτερη φορά τους Βραζιλιάνους.

Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και ο Ολυμπιακός πλέον γνωρίζει καλύτερα τον αντίπαλο
. Ο Έλληνας τεχνικός έχει εστιάσει περισσότερο στην αντιμετώπιση των περιφερειακών σουτέρ των πρωταθλητών Λατινικής Αμερικής, ειδικά των Στόλγουορθ, Μπορατσίνι και Ταβερνάρι, ενώ επικίνδυνος είναι και ο Σμιθ. Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη δεδομένη υπεροχή τους στη ρακέτα και να ελέγξουν το ρυθμό εκμεταλλευόμενοι όμως όσες ευκαιρίες τους δοθούν να τρέξουν, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός σήμερα θα έχει να αντιμετωπίσει και τον κόσμο. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς, όπου δεν ήταν πάνω από 2.000 θεατές στις κερκίδες του κλειστού του Μπαρουέρι, απόψε το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Θα υπάρχουν, βέβαια, και οι Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι έτσι και αλλιώς κερδίζουν τις εντυπώσεις της κερκίδας με την... τρέλα τους, όπως ανέφεραν και πολλοί παίκτες του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βάζει τον… πήχη του
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βάζει τον… πήχη του
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ